Тренінг: Стрес у переселенців: як допомогти собі і дітям при стресі

11 лютого 2016, 11:32
Власник сторінки
0
74

02.02.2016 у приміщенні Деснянського районного Центру зайнятості м.Києва відбувся тренінг на тему: «Стрес у переселенців: як допомогти собі і дітям при стресі». Цей тренніг був продовженням вже початої роботи для допомоги ВПО адаптуватись.


02.02.2016 у приміщенні Деснянського районного Центру зайнятості м.Києва відбувся тренінг на тему: «Стрес у переселенців: як допомогти собі і дітям при стресі». Цей тренніг був продовженням вже початої роботи для допомоги ВПО адаптуватись. Подібний тренінг вже проводився 26 лютого 2016 року і мав великий успіх.

Переселенці отримали нові знання щодо природи стресових розладів у 
мігрантів, щодо усунення чинників, які підтримують соціальну напругу. Також присутні набули уміння зняття психологічної напруги у себе і у дітей.

Подібні тренінги та семінари мають велике значення для ВПО. Оскільки люди відчувають підтримку з боку оточуючих їх людей, також мають поради висококваліфікованих спеціалістів

БО «Благодійний Фонд Український Дім», за адресою: Хрещатик, 2 веде активну діяльність для допомоги та підтримки ВПО в Україні.

Безкоштовна психологічна допомога надається в рамках реалізації ініціативи «Психологічні послуги для внутрішньо переміщених осіб з Криму та Східних регіонів України» за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії (в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні»).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.