Я не вийшла вчора на Майдан

22 листопада 2013, 11:40
Власник сторінки
Журналіст
0
2208
Я не вийшла вчора на Майдан

Я не вийшла вчора на Майдан. І я втратила декілька років успішного життя своєї дитини. Я не переконала чоловіка лишитися там на довше. І ми втратили декілька годин ідейного єднання.

Я вийду сьогодні. І завтра, і післязавтра. Віднині я буду виходити завжди. Бо це потрібно моїй дитині, родині, країні.  Бо  їх майбутнє  я готова виборювати будь-якою ціною і за будь-яких умов.  Навіть, коли моя провина у тому, що сталося, все частіше заважає діяти далі.  

Так, у мене немає права на виправдання. Але його  немає і у Вас. У тих, хто не виходив на Майдан, Софійську Площу, під Межигіря etc… У тих, хто виходив сам, але так і не зміг переконати зробити це інших.  У тих, хто вчора зміг спокійно заснути і прокинувся вранці без болю в серці.  Ми всі винні: кожен у своєму. І ми про це добре знаємо.

Нині ми свідомі своїх помилок. Не всі, і не всіх. Але ми можемо почати діяти. І нехай все станеться не одразу. І чхати, що дощ і мало людей. Треба просто вийти на вулицю. Сказати «Ні, я хочу інше життя» собі, своїм близьким, друзям, сусідам по будинку, парковці, метро…

Я буду сьогодні там. І так – я пишаюся, що я революціонер, а не лише Жінка і Мати!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.