Обережно! Україно-польські відносини атакують російські пранкери

29 березня 2017, 19:57
Власник сторінки
1
842
Обережно! Україно-польські відносини атакують російські пранкери

На війні всі методи підходять. І це справді так, особливо, коли війна не оголошена, а постійні пропагандистські заяви і провокації вже нікого не лякають.

От і російські спецслужби вирішили вдатись до чогось новенького. На цей раз, однієї стрілянини по генконсульству Польщі в Луцьку замало, треба підлити масла в вогонь, організувавши пранкерську розмову з Дудой від імені Порошенка. Беру своє слово назад, і замінюю таке чужорідне і непритаманне для матушки расії та ще й запозичене іноземне слово «пранк» на звичне «тєлєфонний тероризм».

Звісно, можна критикувати ідею всевидячого ока ФСБ і вважати їх причетність до всіх заворушень в Україні маразмом, але ну дуже дивним виявляється той факт, що спочатку організовано демонстративний обстріл, а потім ще й намагання організувати телефонну розмову від імені Порошенка, щоб підпортити нормальні взаємини Польщі та України. От тільки розмова вже відбулась,і канцелярія президента Польщі знаходиться на постійному контакті з адміністрацією Порошенка. Ніколи не повірю в те, що якомусь середньостатистичному пересічному громадину захотілось розвеселити себе, подзвонивши до польського президента від імені нікого іншого, як Президента України.

Для повномасштабної картини ще варто додати мітинг на Львівщині. Польща – чи не одна із перших країн, яка підтримала Україну у протистоянні з військовою агресією Росії. І підтримка була і залишається досить суттєвою. Тому постійні намагання розсварити українців та поляків всіма можливими способами є прямим доказам намагання послабити українські позиції на міжнародній арені.

Ряд сьогоднішніх подій наштовхує на думку, що в ближчий час варто очікувати продовження провокацій. Хто наступним підпаде під ціль фсбешників невідомо, але сильне бажання Кремля налякати і підірвати імідж України очевидний. Є тільки маленький мінус, в України, і вже у Польщі від великих намагань Росії виробився імунітет. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ФСБ,Порошенко,Польща,пранк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.