Капітуляція імені Порошенка

26 серпня 2016, 19:52
Власник сторінки
0
419
Капітуляція імені Порошенка

Влада знову приймає капітулянтські рішення

Кілька днів тому командування Національної Гвардії України віддало наказ про виведення частин полку Азов з Маріуполя. Знаковим в цій події був день незалежності і вже класичне заміщення боєздатного підрозділу необстріляними нацгвардійцями. Подібне  вже якось було під час демілітаризації Широкинських висот, котру не було передбачено Мінськими домовленостями. Тим не менш, бездарне і продажне керівництво НГУ в обличчі генеральської штабної наволочі, типу Алєрова і Муженка, приклали до цього свої руки, які вони по самі лікті забруднили у кров українських воїнів.
Сьогодні зрадники, вірні слуги РФ, і просто виродки всіх мастей вирішили зруйнувати останній бастіон українського Сходу. Не вірте їхнім казкам про Путіна, який нападе, його війська вже на наших кордонах, в РФ вже розпочалась мобілізація, а чорноморський флот розпочав провокативні маневри у напрямку  українських берегів.
Президент оголосив добровольців своїми особистими ворогами, адже вони єдина перепона на його шляху до максимізації прибутків, відмивання грошей на війні, та вічного аргументу про «нерозхитування човна». Це клептократичний режим, яким керують люди, чиєю основною релігією  є гроші. Чим дорожче вони продадуть життя українських військових, тим краще для них. 
Дебальцево, Іловайськ, Широкино-всі ці території продали бариги з партійними квитками і пси системи у ментівській формі. Для нас з вами вони відводять роль рабів, яким вони виділятимуть рівно стільки, скільки необхідно для підтримки жалюгідного животіння, що триває вже чверть століття української незалежності.
В цієї влади був шанс стати українською владою, та вона продовжила безкарно вбивати людей у котлах, саджати тих, хто задає  зайві запитання, і вішати собак на патріотів, котрі в найважчі для країни часи замінили собою державу.
Ми не здамося і боротимемося до  кінця, та якщо нас раптом не стане, то слово залишиться за українською нацією. 
Маріуполь буде український або безлюдний, ми не відступимо, хоч би проти нас був увесь світ.
Вимоги нації-ні капітуляції!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: влада олігархів,Маріуполь,капітуляція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.