Про український "Майдан", звитягу, шляхетність, меншовартість.

03 червня 2015, 16:02
Власник сторінки
0
874

По гарячих слідах одного з коментарів: "Дуже-дуже дискусійно... Бо судячи з того, "хто влаштував "Майдан", то вже важко й сказати, хто ж такі "українці", та ще й "без комплексу меншовартності" ?"


Щодо "комплексу меншовартості"


Ну так.

За цією логікою самодостатніми є лише покидьки, які розграбовують та руйнують Україну.

 

А ті, хто насправді організовував "Майдан", бився на барикадах, загинув за краще майбутнє українського народу, і ті, хто сьогодні захищає Україну, все це робили і роблять через свій "комплекс меншовартості".


Звичайно, враховуючи, що українці на сьогодні так і не прийшли до влади і, здавалося б, втратили після "Майдану-2" черговий шанс – віддали владу олігархам, все ж, перш за все, потрібно враховувати поточний момент.

Українці зробили неоптимальний, але на той момент хоч якийсь крок, який, незважаючи на злочини та зраду влади, втримав ситуацію.

Але без сумніву - українці виправлять свої помилки гарантовано і остаточно.

 

Я розумію, що ті, хто мав українців за недонацію і вдало цим користувалися, щоб безкарно грабувати Україну та знущатися над українцями, шоковані відкриттям, яке вони зробили за останній рік, - українці, виявляється, не свинопаси, здатні відстоювати свій вибір, досягати своєї мети, дати по знахабнілій пиці, і навіть змінювати владу, коли захочуть.

 

А це небезпечно, адже наступними будуть саме внутрішні вороги українського народу.

І тільки пихаті, ниці правителі (руйнатори, людожери та мародери за своїм змістом), які сьогодні панують в Україні, цього не розуміють, сподіваються вчергове ошукати український народ, розпорошити енергію національного підйому, фізично знищити найкращих, збройно придушувати масові народні протести або ж втекти.

Дегенерати не роблять правильних висновків.

 

"Майдан" назавжди зруйнував стереотипи та міфи про ментальність українців як "мирних", дурнуватих, нерішучих, злодійкуватих, боязкуватих, зрадливих жлобів, тих, у кого "хата скраю".

Виявляється, українці інші.

Вся українська звитяга попереднього тисячолітня, історія українства, героїзм нинішніх українців на фронтах, активність волонтерів, жертовність і патріотизм українських добровольців, та любов всього українського народу до своєї України – свідчення цього.

 

Те, що в Україні дехто називає комплексом меншовартості українців, – це лише відсутність фундаментальної Мети, Національної Ідеї (Загальнонаціональної), національних лідерів, розпорошеність, незахищеність у власній країні та у світі, і відсутність масової загальнонаціональної організації, яка об’єднала б 90%-95% українців і в Україні, і за кордоном, як це сьогодні мають представники інших національностей.

Але це все виправне.

 

Головне, що Україна має власну шляхетну лицарську націю, гідну кращого життя і успішного майбутнього.

У 65%-75% українців є "міра в середині" (внутрішній "стержень") – національна генетично-ментальна вихованість, тактовність та чітке усвідомлення добра і зла.

А більшість українців свідомо чи підсвідомо живуть за Божими законами.

 

Тож, ген меншовартості не є домінантним в українському генотипі, як би цього не хотілося б ворогам українського народу.


Щодо тих, "хто влаштував "Майдан"

 

"Майдан" масово започаткував і підтримав по всій Україні увесь український народ, а його логістику та забезпечення організували прості українці - волонтери (різних національностей).

А ті, хто, по-вашому, "влаштував "Майдан", у кращому разі тільки незначно допомогли фінансами і увесь час плуталися під ногами майданівців, намагаючись "спустити пар", розпустити і "злити" "Майдан".

 

Єдиною перевагою тих, "хто влаштував "Майдан", була їх кланова організованість на противагу до  розпорошеного українського суспільства.

Чим вони і скористалися, щоб прийти до влади.

Але це не говорить про їх самодостатність, а швидше про їх злочинну підступність та їх єзуїтське компартійно-кадебістське минуле.

 

А відсутність насправді народних лідерів та Української Загальнонаціональної Ідеї, та чіткого плану дій у простих українців не є свідченням меншовартості українців, а радше є лише певним етапом у формуванні та розвитку української нації.

Але все тільки починається - далі буде.

 

Насправді на формування і організацію "Майдану" та позитивне, хоча й криваве його завершення, впливало безліч чинників, як відомих, так і тих, що стануть відомими лише згодом, але всі позитивні чинники не пов’язаних з тими, кого Ви називаєте "хто організував "Майдан".

 

Я думаю, що насправді "Майдан" 2013-2014 р.р. планувався і програмувався, а суспільство готувалося із застосуванням спец. інструментарію до моменту "Ч", ще задовго до початку "Майдану" тими, хто свого часу запрограмував і розвал СРСР, і активізацію української нації у 1998-1991 р.р., і "Майдан" 2004 року та ряд інших етапів активізації.

Про це свідчить безліч "дивних" співпадінь і обставин.

У режиму Януковича просто не було шансу – він був приречений.

Тож, насправді, не все те вірне, що явне, відоме і дане у відчуття та в усвідомлення.

 

А хаотичні, невиправдані дії режиму Януковича та Москви у 2013-2014 р.р.(побиття студентів), заклик 19 січня йти на Грушевського, заклик Парасюка 21 лютого до збройного штурму стали лише ініціацією у контрольних точках запрограмованого сценарію.

Всі супутні процеси та активісти своїми вчинками лише натискали на "enter" у відповідні етапи програми.

 

Такою є ще одна урізана версія про справжні, хоча й часткові фундаментальні чинники  та витоки "Майдану".

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.