Громадська толока «Зробимо Солом'янку чистою»

17 квітня 2014, 11:57
Власник сторінки
0
1307

Вчора, 16 квітня, у ландшафтному парку «Батиєва Гора» відбувся запланований захід – громадська толока «Зробимо Солом'янку чистою»

 Сьогодні, 16 квітня, у ландшафтному парку «Батиєва Гора» відбувся запланований захід – громадська толока «Зробимо Солом'янку чистою». В толоці взяли участь всі небайдужі мешканці району. Зокрема, дуже активними серед них були студенти НПУ ім.Драгоманова та КНУБА. Протягом 3 годин студенти та солом’янці замітали пішохідні доріжки, збирали сміття на території парку, підгрібали та виносили сухе гілля.

« Нині важливо розуміти те, що саме ми будуємо майбутнє для наших наступних поколінь. Це стосується і місцевих парків та скверів. Я вважаю, що потрібно починати з себе, якщо хочеш жити по-новому. У цьому виявляється наша вихованість та повага до нашої землі. Тому хочу висловити слова подяки всім тим, хто сьогодні не залишився осторонь. Хочу подякувати місцевим жителям за те, що проявляють піклування про власні місця відпочинку. Також висловлюю подяку КП УЗН Солом'янського району за надану допомогу та господарські інструменти. Від щирого серця дякую нашій молоді, студентам, які сьогодні були неабияк активними. Це, зокрема, студенти НПУ ім.М.П.Драгоманова та КНУБА. Приємно бачити, коли наша молодь вболіває та знаходить час для такої важливої справи. Сьогодні ми зробили ще один крок назустріч новому життю. Я переконаний в тому, що наше місто найкрасивіше, а ми повинні лиш робити його кращим, але аж ніяк не забруднювати» З повагою Андрій Андрєєв.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.