Чому бідні? Бо дурні. Чому дурні? Бо бідні

17 жовтня 2011, 19:04
Власник сторінки
0
2906

Який внесок зробила Україна на шляху боротьби із бідністю?


«Там, де людина змушена жити в злиднях, порушуються права людини. Об‘єднатись в боротьбі за повагу до цих прав є священний обов‘язок кожного». Ці слова священника Йозефа Врешинського були підхоплені  правозахисниками майже зі всього світу, які домоглися запровадження Міжнародного дня боротьби із бідністю, що відзначається сьогодні.

Який внесок зробила Україна на шляху боротьби із бідністю?

Чинна влада таки бореться з бідністю, але шляхом знищення бідних, не залишаючи їм жодного джерела для існування.

Бідним говорять, що треба більше платити та менше споживати, що треба економити, розповідаючи як це можна ефективно зробити за допомогою лопат та граблів. А в цей час  статки мільярдерів, які знаходяться біля цієї влади або примудряються працювати за сумісництвом в уряді, або знаходитись у родинних стосунках із високопосадовцями, збільшуються на сотні відсотків!

Вдумайтесь: за рахунок економії жебраків вони примножують свої мільярди! Так, друзі, по всьому видно, що лопати вони також вміють застосовувати, але щоб загрібати те, що спромоглись ми з вами  зекономити.

«Чому бідні? Бо дурні. Чому дурні? Бо бідні», - говорить народна мудрість. Я б додав інший ряд: «Чому бідні та нещасні? Бо боягузи».

Думаю, прийшов час змінити цю сентенцію на іншу: «Чому щасливі?  Тому що поважаємо себе, свою країну та свої родини. Тому що знаємо чого варті. Тому що, поважаючи себе, не залишаємось осторонь від проблем своєї країни. Тому що, боремось та перемагаємо!»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.