кто возьмет билетов пачку...
Господи! Я же благоверный еврей, почему ты не даешь мне удачи и денег? - взмолился Абрам. небеса разверзлись и Господь сказал: "Идиот, купи хоть раз лотерейный билет!"
Новости Киева - 21 вересня 2016, 20:18
Скандальні забудови: до чого приведе бездіяльність поліції?
Ситуація в Святошинському районі Києва навколо конфлікту щодо будівництва «Київміськбуду» продовжує нагадувати порохову бочку.
Новости Киева - 21 вересня 2016, 14:13
ОФОРМИТИ СПАДОК З 1 ЛИСТОПАДА НЕ БУДЕ ПРОБЛЕМОЮ!
"З 1 листопада українці не зможуть оформити спадок і укласти договір дарування майна" - така новина розлетілась Інтернетом у серпні 2016 року. Запевняю - ЦЕ НЕ ТАК! А справа ось в чому...
Новости Киева - 21 вересня 2016, 11:41
Круглый стол с представителями Министерства туризма Израиля
Израиль – колыбель трех религий, одно из самых популярных туристических направлений
Новости Киева - 19 вересня 2016, 19:04
Політика vs мистецтво. Як Кличко привласнив столичні мурали
Проходиш повз магазин одягу біля метро, по дорозі на роботу, а з нього по радіо лунає російська "попса". Йдеться в основному у примітивному тексті про гроші, розваги, секс.
Новости Киева - 16 вересня 2016, 10:28
Кличко пообещал помочь инвесторам недостроя на Никольской Слободке
Около полусотни инвесторов жилого комплекса “Солнечная Ривьера”, который строится на Никольской Слободке, вышли на акцию под стены Киевской горгосадминистрации.
Новости Киева - 16 вересня 2016, 09:12
науковець, філософ
"Київміськбуд" оголосив безстроковий страйк через останні події, зокрема і через сутички під офісом компанії. Про це йдеться заяві оприлюдненій на сайті компанії. "Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо всі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик", - сказано у заяві. "Тепер наші інвестори - тисячі киян, які очікують власне житло - разом з нами будуть вимагати від вас нарешті перейти до рішучих дій і захистити чесний бізнес від рейдерів", - додали у компанії.
Новости Киева - 10 вересня 2016, 21:57