У цьому відео поговоримо про головне, що відбувалось за останні дні: Посол України в Туреччині прокоментував бажання РФ виробляти Bayraktar. В Італії заарештували активи архітектора, який спроєктував палац Путіна в Геленджику. "Газпром" спалює призначений для "Північного потоку" газ на кордоні з Фінляндією. Міноборони Японії анонсувало передавання Україні дронів та фургонів. МЗС Китаю прокоментувало прохання Зеленського про переговори із Сі Цзіньпіном.
Новости мира - 6 серпня 2022, 17:13
Переговори з росією можуть вестись тільки на полі бою
Росія – не єдина у світі ядерна держава
События в Украине - 6 серпня 2022, 11:00
Фактор Пелосі: чи здатен світ на ядерний самопорятунок
Рік тому мало хто міг повірити, що один літак та 82-річна жінка актуалізують питання мілітарного атому на максимальному рівні
Новости мира - 5 серпня 2022, 18:42
соціальний експерт
Приватизація чи мародерство?
Прийнято закон про пришвидчену приватизацію і розпродаж державних активів під час війни...
События в Украине - 5 серпня 2022, 14:20
Адвокатка, Патентна повірена України. СЕО патентно-юридичної студії "BLACK&WHITE"
Як гриби після дощу, зростає кількість товарів з картиною про корабель. Той що на марці. Вже в продаж пішла і друга серія: «русскій воєний корабель…всьо» на честь 40 днів з моменту затоплення.
Новости бизнеса - 5 серпня 2022, 08:01
Наголошу: усі факти масових убивств і звірячих катувань росіянами українських військових, захоплених ними в полон, мають бути розслідувані міжнародними та українськими експертами, а винні у їх вчиненн
Новости политики - 5 серпня 2022, 03:18
Нардеп проти волонтерів: Яценко пише скарги за допомогу фронту
В центрі України, на Черкащині, нардеп Антон Яценко пробує встановити монополію на благодійність, знищуючи волонтерів та підприємців, які допомагають фронту.
Новости политики - 4 серпня 2022, 19:47
Наше правительство собирается ввести дополнительный таможенный сбор на все товары, которые ввозятся в страну. А это значит, что народ, который и так едва выживает, обнищает еще больше.
События в Украине - 4 серпня 2022, 17:57
вільний журналіст
Блекота москвинська
Про творця москвинського шовінізму
Новости культуры - 4 серпня 2022, 17:07