Червона лінія кримського мосту

10 жовтня 2024, 09:46
Власник сторінки
Політолог
0

«Подарунок» путіну

На 70-річчя путіна Служба безпеки України зробила найяскравіший подарунок диктатору – підірвала кримський міст. Це було 2 роки тому.

Росіяни казали, що це неможливо. Але хлопці Малюка це спростували і не просто вразили кримській міст, а фактично закрили цей канал для перекидання важкої техніки. Тепер Крим і без нової техніки і під постійними ударами по військовій інфраструктурі.

Хочу нагадати, що росіяни колись говорили про удар по кримському мосту це «червоні лінії». Але щось пішло не так і після враження мосту нічого не відбулось. Ті, хто кажуть, що такі удари- це небезпечно з точки зору відповіді, хай згадають, що росіяни з 2022 року просто безпринципні загарбники, яким плювати на закони війни.

Вже неодноразово наголошувалось, що росія точно вже не є господарем в Чорному морі, і тут також без СБУ не обійшлось. Удари по військовим кораблям на рейді, а потім у «захищених» портах Севастополя та Новоросійська змусило росіян відводити свій флот подалі. На сьогоднішній день прикриття чорноморської флотілії по оцінкам російських воєнкорів в кращому разі на 20 відсотків. І тенденція не на користь росіян.

Якщо в повномасштабній війні для нашого війська поки що не краща ситуація, то з точки зору враження тилових об’єктів та складів загарбника у наших хлопців гарні результати і це значно вирівнює ситуацію на фронті. Якщо путін думає, що час грає на нього, то він сильно помиляється, без північно-корейської та іранської допомоги у нього будуть проблеми. А останнім часом наші хлопці зі служби чітко влучають в склади саме такої ворожої зброї.

Сподіваюсь, що «подарунки» будуть і далі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.