І знову російські склади

29 вересня 2024, 19:38
Власник сторінки
Політолог
0
338

Наші дрони працюють влучно

Майже 800 кілометрів пролетіли українські дрони, щоб вразити черговий російський склад зброї в Волгоградській області. Чергова спільна операція СБУ, ГУР та Сил оборони допомогла знищити ракети та снаряди на складах в Котлубані. Це вже стає звичайною справою, коли наші дрони точно вражають російські «надзахищені» склади, але в даній операції є певний нюанс.

Військовий склад «Котлубань» один з чотирьох великих радіусі нашої досяжності, який забезпечує російські війська, що воюють на українській території. Саме на цей склад мали поставити першу партію іранських ракет і, скоріше за все поставили, а після цього прилетіло. Як там кажуть, «випадковість? Не думаю!» Ця операція була спланована і чітко, а удар нанесено саме в той момент, коли це було максимально ефективно. І знов таки, використовували не міфічну іноземну зброю, а дрони нашої розробки, про які Василь Малюк, вже неодноразово говорив, коли влучні удари наносились по російських нафтопереробних заводах.

Що будуть намагатись зробити тепер росіяни? Сховати постачання зброї на склади їм навряд чи вдасться, тому вкотре будуть підсилювати ППО та намагатись робити більшу кількість малих складів. Що стосується підсилення ППО, то ми вже бачимо, що поки тенденція в них точно не плюсова.  А от рознесення складів можливе, але проблема в тому, що не вистачає підготовлених територій. Хоча з іншого боку ми бачили як на окупованих територіях росіяни швидко будували свої військові об’єкти. Ну і треба сказати, що наші розуміють і послідовність дій ворога, і скоріше за все будуть мати інформацію про наміри і місця дислокації, то підготуються нормально. Поки що в ураженні тилових цілей у нас дуже хороші результати.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.