Літня Олімпіада в Парижі повинна відбутися без участі московитів

10 квітня 2023, 10:08
Власник сторінки
0
1053

Годі шукати компроміси з оскаженілим орангутангом з гранатою, який прагне лише одного - наступити світу на горлянку.

100 років тому росію вже не пускали на Олімпійські Ігри. Тоді “мышибратья” саме воювали з поляками. А ще до змагань не допустили Німеччину, Австрію, Турцію та Болгарію через розв'язану ними Першу світову. Так вчиняли і з іншими агресорами. Навіть якщо це стосувалося не війни напряму, а різних форм дискримінації.  

Олімпіаду 1936 року не збиралися проводити у Берліні. Бо трьома роками раніше до влади в Німеччині прийшли нацисти. І Американський атлетичний союз висловився за те, щоби перенести змагання до іншого міста. Адже нацизм повністю суперечить принципам Олімпійського руху. Деякі країни навіть погрожували бойкотом Ігор. 

Проте піддавшись пропаганді нацистів Почесний Президент МОК П'єр де Кубертен та тодішній президент НОК США Ейвері Брендедж засудили будь-які бойкоти, і Олімпіаду зрештою таки провели у Берліні. З розмахом, аби всім показати “велич нацистського режиму”.

До чого це призвело – ми знаємо. 2014 року світ уже проігнорував нахабство терористів та проковтнув окупацію Криму. Саме під час ОІ у Сочі. До чого призвело це – ми теж знаємо. 

То, може, годі шукати компроміс? Може, варто припинити трястися над російськими копійками та стати більш далекоглядними?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.