Медведчук таємно зустрічав Порошенка з відпочинку у Хорватії – експерт. ФОТО

21 грудня 2021, 05:53
Власник сторінки
0
38
Медведчук таємно зустрічав Порошенка з відпочинку у Хорватії – експерт. ФОТО

До аеропорту на скандально відомий відпочинок в Хорватію експрезидента Петра Порошенка супроводжував кортеж охоронної фірми "Шторм”, співвласником якої є права рука Віктора Медведчука.


Сам лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук також зустрівся з Порошенком в аеропорту "Жуляни”, повідомляє політичний експерт Михайло Шнайдер.

Загалом безпеку Порошенкові на шляху в аеропорт "Жуляни” забезпечували понад 20 охоронців "Шторму” на не менше ніж 3 машинах.
 
"Головне в цій поїздці те, що вона знову підтвердила існування ділових і дружніх відносин між Порошенком і Віктором Медведчуком”, — написав Шнайдер.

Віктор Медведчук, який перебуває під домашнім арештом в рамках справи про держзраду, хотів побачитися з Порошенком, а тому особисто приїхав зустрічати того по прильоту в Україну, заявив Шнайдер.

"На фото потрапила записана на нього машина Mercedes-Benz S500 в супроводі власної охорони з "Шторму” під Жулянами 30 Липня. Таким чином, звʼязок Медведчука з "Штормом” не викликає сумнівів”, — повідомляє експерт.

Що стосується відпустки Порошенка, екс-президент відправився в Хорватію. Судячи з декларації політика, відпустка обійшлася йому в 5,7 мільйона гривень.

На Адріатичному узбережжі він орендував 60-метрову яхту "Катіна” на 6 кают за 200 тисяч євро. Яхта обладнана ліфтом, який зʼєднує всі палуби, тренажерним залом і сауною. На палубі розміщені джакузі, зона для загоряння і 2 бара.

"Здається, скоро ми знову побачимо якийсь дешевенький антикриз від екс-президента: наприклад, чергову роздачу абрикосів і полуниці бійцям на фронті. Хоча, звичайно, у Порошенка і так розуміють — подібні піар-акції безнадійно підмочену репутацію політика вже ніяк не відновиться … ", – вважає Михайло Шнайдер.

Свого часу схожу інформацію оприлюднив Телеграм-канал "Вертикаль”:
 
 Саме представники компанії "Шторм” восени 2017-го напали на знімальну групу "Схем”, яка намагалася зафіксувати прямі перельоти Віктора Медведчука до Росії.

У березні цього року співробітники охоронної фірми "Шторм”, яка охороняє маєтки Віктора Медведчука, 4 години тримали журналістів "Наших грошей з Денисом Бігусом” в лісі поблизу території державних дач "Будинку відпочинку "Пуща-Водиця”.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.