Байден чи Трамп — хто здав Афганістан?

16 серпня 2021, 14:40
Власник сторінки
0
143
Байден чи Трамп — хто здав Афганістан?

Чомусь про це ніхто не говорить

Виведення радянських військ з Афганістану почалося 15 травня 1988 року, відповідно до укладених в квітні 1988 року Женевських угод про політичне врегулювання становища навколо ДРА. Радянський Союз зобов'язався вивести свій контингент в дев'ятимісячний термін, тобто до 15 лютого наступного року.
 
25 грудня 1991 року СРСР припинив своє існування.
 
29 лютого 2020 року представники афганського й американського урядів заявили, що США протягом 135 днів після підписання мирної угоди зменшить свою військову присутність у країні з 14 тисяч до 8,6 тисячі. А протягом 14 місяців із моменту підписання угоди США разом із союзниками по НАТО повністю вийдуть з Афганістану. Підписання угоди відбулося в столиці Катару Досі, де представники США й «Талібану» зустрічалися для попередніх перемовин. На церемонії підписання був присутній державний секретар США Майк Помпео і представник руху «Талібан» у Катарі Сухалі Шахін.
...
 P.S. Байден не виводив війська з Афганістану. Він лише є заручником процесів, закладених Трампом. Саме Трамп та його адміністрація підготували та реалізували те, що в даний час відбувається в Афганістані. При цьому зараз Трамп робить гучні заяви, в яких звинувачує Байдена в поразці в Афганістані.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Украина,Афганистан,Россия-США,США,Терроризм,Украина-Россия,Украина-США,Путин,блоггер,блог,видео,террористы,украинцы,Талибан,Байден,Росія,блоги,россияне,Блогосфера,микроблоггинг,тероризм,Джозеф Байден,блогер,блоггеры,Трамп,Владимир Путин,террорист,видеоблог,Дональд Трамп,терористи,афганцы,блог-платформа,террористические организации,война в афганистане,Джо Байден,Україна,блогери,новое в блогах,Афганістан,Афган,политики в блогах,фейковый блог,афганці,блог личности,видео блог,видео youtube,Талібан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.