Чому Путін дратується?

01 липня 2021, 10:07
Власник сторінки
политолог, политический консультант
0
1456
Чому Путін дратується?

Прес-конференція Путіна і його висловлення по Україні продемонстрували одну цікаву тенденцію – гостре і неприховане роздратування Путіна по відношенню до України і Зеленського.


Саме ця емоція постійно домінувала в його відповідних заявах. Але чому Путін дратується?

З точки зору законів психології, він не розуміє ні України, ні Зеленського, але і не може на них вплинути. Саме це і викликає роздратування.

Крім цього проявились традиційні імперські стереотипи Путіна (про «єдиний народ») і явно неадекватне сприйняття політичної ситуації в Україні і конкретних подій. Це дуже помітно по його реакції на законопроект про корінні народи. Те, що говорить Путін про цей законопроект явно не має жодного прямого відношення до самого законопроекту. Там нема нічого такого, про що казав Путін.

А от його заява про парламентські вибори, від яких нібито хотіли декого відсторонити, може мати і інші пояснення. Хто зна, можливо росіяни хотіли спровокувати через них дострокові парламентські вибори.

Може і нинішні «витоки» про дочасні президентські і парламентські вибори в Україні також мають російські коріння.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина,пресс-конференция,Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.