Російські військові розгорнули інфраструктуру для перебування біля річки Біюк-Ка

28 травня 2021, 17:34
Власник сторінки
0
29
Російські військові розгорнули інфраструктуру для перебування біля річки Біюк-Ка

Російські військові розташувалися на тому ж місці, де перебували в минулому році, качаючи воду з річки на свої потреби. Роботи з перекачування води поки не проводяться, але влітку знов почнуть.

В минулому році військові після себе залишили непривабливу картину - численні поразки грунту горючими матеріалами. Місцеві жителі сподівалися, що вони вже не повернуться, тому що Тайганське водосховище залишилося без корисного об'єму води. Але тепер, значить, прийшла черга знаходиться поруч Білогірського водосховища (Тайганське і Белогірське водосховища мають скидання води в річку Біюк-Карасу). У минулому році військові спішно облаштовувалися тут, а в цьому - завчасно готують всю інфраструктуру, щоб у потрібний час знову пустити воду по тих трубопроводах, які зараз також перевіряються і чиняться від витоків. Місцеві жителі не в захваті від цього, та побоюються самі залишитися влітку без води.

         Окупаційні війська знищують все навколо, та їм байдуже що буде після них. Всі розуміють, що рано чи пізно Крим повернеться у склад України, саме тому викачують воду з природних ресурсів не зважаючи на потреби місцевого населення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.