РФ досі може розпочати вторгнення з Криму

05 травня 2021, 17:29
Власник сторінки
0
32
РФ досі може розпочати вторгнення з Криму

Навчання військових РФ на території Криму – це був черговий елемент гібридної війни.

Ці навчання були використані РФ саме для демонстрування сили Україні, здійснення тиску на військово-політичне керівництво нашої держави і, звичайно, на наших міжнародних партнерів, які активно підтримують Україну на її шляху до миру.

Загроза, по суті, не минула: Ми можемо лише констатувати факти про зосередження в тому чи іншому місці певних угруповань ЗС РФ. А також дещо бачити і дещо чути, але знати стратегічні замисли військово-політичного керівництва РФ, на жаль, ми не можемо. Чисто теоретично така можливість існує, це угруповання може розпочати вторгнення на територію України з території тимчасово окупованого Криму. Всі дуже добре розуміють, що не можна одномоментно вивести таку кількість військовослужбовців, з великою кількістю зброї і військової техніки.

Нам залишається лише спостерігати за діями військових РФ, та сподіватись, що повномасштабного наступу на Україну в цьому році не буде. Але, Збройні Сили України за допомоги іноземних партнерів повинні з подвійною силою вдосконалювати свою майстерність у ведені бойових дій, та готуватись до наступу з боку РФ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.