Кого спасає короновірус?

20 лютого 2021, 14:06
Власник сторінки
управлінець
0
37

Читаючи новини, які пройшли за останні дні в світі і Україні хочеться лише підвести підсумки, тому що до появи вірусу були дуже сильні соціальні протиріччя.

Читаючи новини, які пройшли за останні дні в світі і Україні хочеться лише підвести підсумки, тому що до появи вірусу були дуже сильні соціальні протиріччя. Розрив між багатством і бідністю дуже великий. Хвиля популізму зашкалювала , тому що системні еліти просто провалювалися, якщо подивитися на Європу. Капіталістичний світ перебував на етапі вповзання в дуже глибоку кризу. Перше - криза накопичення, тому що нізвідки вже брати прибуток.
Я ще раз повторюсь, що уже весь хлам віддали в Україну, наприклад, старі машини, які накладно знищувати, одяг весь ношений... Все, що немає куди дівати Європа? Китай захотів стати лідером світу. Тому він відмовився від непотрібу Європи.
Щоб зупинити протестний настрій людей, все спасіння для олігархів приніс короновірус.
Зараз багаті люди сидять на своїх островах і керують багатомільярдними імперіями.
Але, в моєму понятті, вірус ще більше збільшив розрив між багатими і бідними. Вірус допоміг відпрацювати інструменти управління масами. Маси стали слухняними, так як стоїть лише задача спасти себе і свою рідню від смертельного короновірусу, а інше не турбує.
Тому, олігархи і тримаються за короновірус, тому що це їх спасіння від знищення, а ми- народ не розуміючи бігає по соціальній спіралі, заробляючи кошти і витрачаючи їх на маски.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: мир,Коронавирус,держава
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.