Європа заграє з агресором - Росією!

28 січня 2021, 13:36
Власник сторінки
Народный депутат Украины, глава профильного Комитета ВРУ
0
21

Російська делегація і далі матиме повноваження. На жаль, так вирішили в Асамблеї. Маємо 106 голосів "ЗА",  37 парламентарів проголосували "ПРОТИ", 24 - утрималися. 

Ще раз наголошу, що Росії в ПАРЄ не місце, адже вона не шукає ніяких компромісів, а тільки використовує цей дипломатичний майданчик для маніпуляцій. І в Асамблеї про це знають. 

Окрім цього, Росія грубо порушує міжнародне право, нівелюючи вимоги ПАРЄ, оскільки відмовляється виконувати ухвали Європейського суду з прав людини, і внесли для цього поправку до статті 79 Конституції РФ.

Історія нічого не вчить, Європа ходить по колу. Згадайте, як починалася Друга світова війна. Вона розпочалася набагато раніше 1 вересня 1939  року. Спочатку фашистська Німеччина анексувала Австрію, потім було розділення Чехословаччини. А вже тільки після того, отримавши постійне глибоке занепокоєння з європейських країн, Гітлер пішов далі вже відкрито воювати. Тут так само. Спочатку була Молдова, потім Грузія, Україна...

Європа постійно робить вигляд, що все добре. Єдине, що висловлює глибоке занепокоєння, але агресора вона теж боїться. 

Тож РФ розуміє, що європейські країни слабкі, а отже може рухатися далі, на жаль для нас. 

Але ми не дарма порушили це питання, адже дивлячись, що відбувається в залі - зрозуміло, що все ж таки надія є, тому що ті країни, які утрималися, коли голосували, більше підтримують Україну, а точно не імперську політику Російської Федерації!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.