Під час перемир’я втрачаємо бойових офіцерів!!!

27 грудня 2020, 13:36
Власник сторінки
0
162
Під час перемир’я втрачаємо бойових офіцерів!!!

26 грудня, відразу в декількох джерелах Мережі з'явилася інформація про те, що суд в Краматорську, з подачі Державного бюро розслідувань,

прийняло рішення про 30-денний арешт командира 37-го окремого мотопіхотного батальйону, що входить в склад 56-ої бригади Збройних сил України, Павла Лановенко (Морпіх).

Нібито, комбат, виявивши на передових позиціях в Пісках під Донецьком підлеглого у стані наркотичного сп'яніння, зажадав його звідти забрати. Однак на наступний день підлеглий виявився в госпіталі з травмою селезінки. Свідків того, що комбат міг побити підлеглого, за наявною інформацією, немає. Сам "Морпіх" рукоприкладство заперечує.

Павло Лановенко сам прибув за викликом ДБР в Краматорськ, де після бесіди зі слідчими виявився в суді, який і прийняв рішення про його арешт.

        Наразі у соціальних мережах, дуже багато бойових побратимів встали на підтримку комбата, який воює з 2014 року та має бойові нагороди.

        Ось один з багатьох постів у соціальній мережі «FACEBOOK» -

Система бореться з бойовими командирами!!!

Сьогодні мого побратима закрили на гаупвахте рішенням суду на 30 днів!

Людину, яка воює всі 7 років війни. Людину, яка попри зрадливі домовленості та позорне перемир’я боролась з ворогом.

Це рішення є виключно політичним. Вище командування країни таким чином намагається боротися з «неугодними», тими хто не мовчить та продовжує боротьбу за Україну.

ГАНЬБА!!! За таке відношення до своїх бійців, офіцерів, командирів!!!!

Ми це так просто не лишимо!

Прошу поширення!

Прошу долучитися до цієї справи журналістів та громадськість!!!

         Ми будемо і надалі слідкувати за перебігом розслідування. Дуже сподіваємось, що правоохоронні органи проведуть повне та всебічне розслідування, по результатам якого буде встановлено істину та що сталося насправді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.