Зі штаб-квартирою Інтерполу українська сторона не комунікує

15 грудня 2020, 12:20
Власник сторінки
0
40
Зі штаб-квартирою Інтерполу українська сторона не комунікує

Інтерпол відмовляє в міжнародному розшуку обвинувачених і підозрюваних у військових злочинах в Криму. Безпосередньо зі штаб-квартирою Інтерполу українська сторона не комунікує.

Про це повідомив глава прокуратури Автономної Республіки Крим Ігор Поночовний. За його словами, роботи українського бюро Інтерполу по суті немає як такої. «Безпосередньо зі штаб-квартирою Інтерполу ми не спілкуємося, такий порядок. Зазначу, що фактично ще ні один кримський правопорушник через канали Інтерполу не розшукувався»,– зазначив він.

За словами керівника кримської прокуратури, відомство оголошувала в розшук одного з командирів «самооборони Криму» – Армена Мартоняна на прізвисько «Самвел». Його підозрюють у кількох тяжких злочинах.

Однак через Інтерпол його розшукати не вдалося, адже організація через деякий час зняла його з розшуку у зв'язку з тим, що «переслідування нібито мало політично вмотивований характер».

Як що, через політично вмотивований характер злочинів, не можливо притягнути до відповідальності злочинців, то всі, хто так чи інакше пов'язаний із переворотом у Криму, може вільно пересуватись по всьому світу не побоюючись що його заарештують. Але, відповідати рано чи пізно доведеться.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.