Військова техніка яку помітили в окупованому Криму, це “Шилка”.

14 грудня 2020, 17:37
Власник сторінки
0
73
Військова техніка яку помітили в окупованому Криму, це “Шилка”.

В окупованому Криму помітили дві одиниці самохідного зенітного комплексу “Шилка”.

За словами очевидців, військова техніка рухалася по трасі Сімферополь-Армянськ у напрямку адміністративного кордону  з Херсонською областю.

Варто зауважити, що дану техніку зазвичай використовують для безпосереднього прикриття наземних військ і знищення повітряних, зокрема, – низьких цілей.

Даний вид озброєнь експерти називають застарілим, проте його й досі активно використовують проти техніки та живої сили в країнах пострадянського простору, в тому числі на Донбасі.

Зазначається, що техніка пройшла без супроводу машин військової автомобільної інспекції.

        На перший погляд здається, що техніку перевозять на тралі для того, щоб не зіпсувати асфальт, але як вдалося з’ясувати нашим розвідникам, ці два самохідні комплекси вже списані і не зможуть приймати участь у будь яких бойових діях. При їхній розгрузці з тралів їх стягували на буксирі. Російські окупанти тільки можуть наводити страх на місцевих мешканців, та на кордоні з Херсонською областю демонстративно катати свій металобрухт.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.