Хто такий Чаплін?

27 січня 2020, 13:28
Власник сторінки
фрілансер
0
58
Хто такий Чаплін?

Помер настоятель храма Святого Феодора Студіта, протоієрей Всеволод Чаплін. Про це повідомив член Громадської палати Олександр Пелін.

Хтось зловтішається, хтось в жалобі. Так неоднозначно православний світ поставився до смерті протоієрея РПЦ Всеволода Чапліна, який був затятим ненависником України і підтримував агресію Кремля. Як і всі московські попи (не можу назвати їх священнослужителями), забувши про заповіді Божі, Чаплін схвалював агресивну імперську політику Кремля. При цьому, він вважав, що "Розділений російський народ – народ Великоросії, Малоросії, Білої Русі – возз'єднається. Для цього влада Росії має перестати боятися Заходу, як в 2014 році, кинувши на зло російських людей в Одесі, Харкові, Миколаєві". Росія не має жодного відношення до України як суверенної держави. В той же час, країна-агресор прагнула володіти думками українців через московитську церкву. "Відспівувати їх — кощунство. Альтернативний погляд якраз аморальний і в корені протилежний вченню Христа. Але саме цей погляд стоїть за томосошукачами. Причому "євроінтегратори" порушують навіть базовий принцип європейського права, що стосується релігії: кожна громада вірян має право сама вирішувати, за кого і як їй молитися " – сказав покійний про українських бійців, полеглих за незалежність своєї Батьківщини. Як ми бачимо з «голосування» на сайті https://ria.ru/, до покійного на батьківщині ставилися не дуже. А як ви ставитесь до українофоба, мракобіса і прибічника путіна?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: РПЦ МП,украинофобия,Всеволод Чаплин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.