Сталін-Путін, свята і солідарність

30 грудня 2019, 14:28
Власник сторінки
0
41
Сталін-Путін, свята і солідарність

Популярність неосталінізм в сучасній Росії загально відомий факт.

 Путні на передодні різдвяних свят вирішив нагади, що СРСР та націонал-соціалістична Німеччина була союзниками та спільно розв’язали Другу Світову війну.Однак,як казали римляни: звичка друга природа. Президент Росії зробив – притаманний для своєї КГБшної натури - згадуючи про початок Другої світової збрехав. Напевно, ви пам’ятаєте, що батьком дезінформації є Сатана. Коли темні сили активізуються? На свята. Так сталось і цього разу. У перед різдвяний час новин мало, всі відпочивають, саме час запустити дезу, яку поширять всі і кожен, бо ж інших новин немає.

Останні 5 днів вся Україна жила обміном полоненими. Політичні суперники дебатували, чи варто обмінювати злочинців на українських громадян ? Виявилось, що сталінська риторика не міняти вбивць на своїх з огляду на політичну та правову доцільність жива так само, як завіти Володі Леніна для колишніх комсомольців, які не були в комсомолі. Згадується з твердженням нового голови Інститут національної пам’яті Антона Дробовича, що декомунізувати потрібно мислення, а не тільки вулиці та назви міст.

З сумом потрібно констатувати, що український МЗС та офіс президент не помітив брехні Путіна про Польщу та заяви прем’єра Моравецького.
Колишній та нинішній голова УІНП не помітили російського ревізіонізму на історичному фронті.
Жоден депутат України (від слуг до євросолідарних) не зробив заяву, що ось спочатку росіяни крали і брехали про українську історію, а тепер взялись за історію Другої світової, а Польща стала їх першою жертвою.
Про посольство України в Польщі мовчу, вони відпочивають, їм не до цього

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.