КРЕМЛІВСЬКИЙ ГІБРИДНИЙ СПРУТ УЖЕ В ЄВРОПІ

10 грудня 2018, 16:15
Власник сторінки
історик-політолог
1
9529

Саме фейкові «жовті жилети», а не мирні демонстранти на вулицях Парижу чинять безлад та насильство.

КРЕМЛІВСЬКИЙ ГІБРИДНИЙ СПРУТ УЖЕ В ЄВРОПІ


Спрут гібридної війни, вирощений в застінках Кремля, виповз за межі України. Сьогодні ми спостерігаємо як ця зараза оперізує своїми щупальцями країни стабільної Європи, створюючи нові вогнища небезпеки. Розпаливши багаття на сході Європи в Україні, Москва перекинулася на захід континенту – до Франції, Британії та інших країн ЄС напередодні різдвяних свят докотилася «руська весна». Десь занадто голосно, а десь ще мляво. Це ще раз доводить, що для гібридної агресії кордони не важливі – важливими є спеціально навчені та підготовлені провокатори, створення прецеденту та юрба «невдоволених», які є в будь-якій країні за будь-якої влади. Маніпулюючи поняттям демократичних цінностей, Кремль докладає неабияких зусиль, аби довести, що саме демократія і є тією загрозою, яка знищить Європу.

Москва де таємно, де опосередковано, а де й відкрито впродовж останніх років намагається взяти під свій контроль політичні структури радикального та право радикального спрямування. Саме вона виступала спонсором різного роду конференцій, форумів та круглих столів лідерів правих партій Європи. Вони ж і виступали в ролі «впливових» європейських політиків-спостерігачів на псевдодемократичних акціях таких, як «референдум» в анексованому Росією Криму чи «виборах» в ОРДЛО. В цих регіонах майбутні лідери протестних рухів пройшли бойовий вишкіл по дестабілізації ситуації в європейських країнах. Виступ «жовтих жилетів» для них є свого роду екзаменом, а екзаменаторами виступають чинуші ГРУ та СВР РФ.

Використовуючи улюблену тактику, озвучену кремлівським карликом, вони за спинами мирних демонстрантів влаштовують провокації. Саме фейкові «жовті жилети», а не мирні демонстранти на вулицях Парижу чинять безлад та насильство. Підтвердженням цього є нещодавно опубліковане в Telegram-товаристві «WarGonzo» фото «мітингувальників» з прапором, так званої, ДНР; у всіх гарячих точках «випадково» першими з’являються кореспонденти «самих неупереджених» російських каналів; інтернет наповнений відео, де чути вигуки «давай, давай!», «отходим!», «слава Сирии» та «слава России». Завчасно підгодовані проросійські ЗМІ Європи тут же підхопили ідею порівнювати події у Франції з Майданом, переконуючи люд, що їх будуть чекати ті ж виклики, з якими сьогодні бореться Україна. За задумом ляльководів з РФ, переключення уваги на вирішення внутрішніх негараздів, відволіче європейських партнерів від підтримки інтеграційних процесів в Україні.

Вбачається, що в такий спосіб Москва намагатиметься розділити Європу. Сусідам Франції по ЄС варто було б пильніше придивитися до своїх зрощених Кремлем політичних та громадських активістів, допоки іскорки подій в Парижі не долетіли до інших столиць Європейського Союзу. Просте споглядання за ситуацією, висловлення занепокоєння – не зупинить кремлівського спрута!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Москва,протесты,спецслужбы,Париж,демонстрации,Європейський Союз,демонстрация,Європа,информационная война,ГРУшники,агрессия России,Эммануэль Макрон,желтые жилеты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.