Міжнародний форум "БізнесWOMAN-2018". Підсумки

10 травня 2018, 01:00
Власник сторінки
президент ГО "Міжнародна Дипломатична Рада в Україні"
0
480
Міжнародний  форум  БізнесWOMAN-2018 . Підсумки
Почесні гості заходу перед початком. Екс-президенти, Посли, лідерки підприємницької діяльності (Вікторія Ліснича, Леонід Кравчук, Аліна Скоморохова)

23 квітня ГО "Міжнародна дипломатична рада в Україні" виступила ексклюзивним партнером ІІ Міжнародного форуму "БізнесWOMAN-2018", зібравши в Українському домі близько 1000 жінок із 20 країн світу

Я покладала великі очікування на Міжнародний форум  "Business Woman-2018" і ця подія справді стала унікальною платформою, яка об’єднала бізнесову спільноту жінок для діалогу про нові стратегії розвитку бізнесу та шляхи і механізми залучення інвестицій і налагодження співробітництва.

В «Українському народному домі» ще тривала робота секцій, велись панельні дискусії, а жінки з різних міст і різних країн уже домовлялись про подальшу співпрацю, обмінювались контактами і планували наступні зустрічі і наступні форуми.

На жіночому форумі зібрались не просто жінки бізнесу, а справжні лідерки підприємницької діяльності, королеви своїх сфер, сильні особистості. Ця подія дала початок десяткам важливих і дієвих співпраць, обмін досвідом і можливість для нашої країни зробити ще один крок вперед в економічному секторі.

Кожен проект Міжнародної дипломатичної ради в Україні, який ми реалізовуємо чи підтримуємо, до якого приєднуємось як партнери чи спонсори, має одну спільну мету: презентувати могутній потенціал нашої країни всьому світові та довести, що наша держава на перше місце ставить людські та духовні цінності. 

За останні п’ять років ми реалізували багато культурних та соціально важливих проектів, об'єднавши навколо себе небайдужих людей з різних сфер діяльності: бізнесменів, дипломатів, громадських діячів, та представників культури і мистецтва.

Під час підготовки, ми проводили зустрічі з дуже високоповажними політиками, громадськими діячами, бізнесменами і дипломатами. І було приємно відчути, що у нас є дуже велика підтримка у світі. Ми можемо розраховувати на світ. І це багато про що говорить.

Завдяки форуму ми зібрали найкращі проекти жінок в Україні, які отримають стажування в Європарламенті. 

Завжди треба починати зі своєї країни. Вона для нас найкраща. Це наша батьківщина. Але те, що нас сприймає світ і поважає жінку, українського дипломата і політика, багато про що говорить.

Нам час позбавлятись і стереотипів і подвійних стандартів. І коли у нас є очікування щодо порядності, принциповості, відповідальності, чесності та відкритості до наших партнерів, влади, наших колег, то мають бути такі ж очікування та вимоги до себе самих, своїх близьких і родичів. 

Чесність не може бути вибірковою. Відповідальність не має бути сезонною.

А імена людей, які долучились до Проекту говорять про важливу ціль, заради якої варто реалізовувати такі ідеї. 

Серед них: Леонід Кравчук, Віктор Ющенко, Х’юг Мінгареллі, Геннадій Чижиков, Грігол Катамадзе, Ігор Насалик, Дмитро Лубінець, Ярослава Хортяні, Аліна Скоморохова, Раїса Панасюк, Наталія Нетовкіна, Ірина Верещук, Вероніка Марчук, Лариса Дахно, Юлія Жовтяк та багато інших.

Організатором форуму виступив журнал "БізнесWOMAN".

Віримо у майбутнє України! Разом ми – сила!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: бізнес,підприємництво,міжнародна підтримка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.