В последний бой, дядя Вова, мы с тобой! (Серйозно?!)

30 листопада 2017, 17:07
Власник сторінки
1
285
В последний бой, дядя Вова, мы с тобой! (Серйозно?!)
Дядя Вова.

Депутат Держдуми РФ Анна Кувичка опубілкувала відеокліп на пісню "Дядя Вова мы с тобой!".

Багато я в своєму житті бачила дивних речей, проте з цим напевне ніщо не зрівняється.

Якщо хто не в курсі, то в соціальній мережі Facebook, депутат Держдуми РФ Анна Кувичка опубілкувала відеокліп на пісню "Дядя Вова мы с тобой!". В цьому кліпі вона разом з дітьми, віком по 8-14 років виконувала цю пісню. (Краще навіть не дивіться цей кліп).  

І я просто в шоці після перегляду цього "шедевра". Спробую пояснити чому.
Напевне розпочну з сенсу пісні. Ось невеличкий уривок пісні:
"Нам от северных морей, вдаль до южных рубежей,
От Курильских островов, до Балтийских берегов
На земле сей был бы мир, но если главный командир
Позовет в последний бой, дядя Вова, мы с тобой!"

Ну як?! Мені це скоріше нагадує пісні, що навколо багаття співають солдати, що не знають що твориться в світі, а це співають для того, щоб вірити в те, що кажуть їм командири. Проте повернемося до кліпу. Гаразд, я розумію, що пісня не нова. Її вирішили знову популяризувати у зв'язку з майбутніми виборами президенти. Всі ж розуміють, що Путін втрачає повагу в РФ. І ідея можливо б навіть допомогла йому, якби пісню в якій йдеться про похід в "последний бой" співали не ВОСЬМИРІЧНІ ДІТИ!!!! Мені вже 24 роки. Я хочу і буду мати своїх дітей. І це останнє, що я хотіла б щоб вони співали у віці, коли ще навіть життя не бачили: як мої діти підуть в останній бій заради людини, чиєї агоресії боїться весь світ. 

Гаразд, подивимося на це з іншого боку. Якщо в країні дітям нав’язують думку, що вони повинні бути готовими йти в осанній бій за дядю Володю, більш того, закликають повернути Аляску - дійсно думаєте, що така країна може розвиватися? Я ні. Вся біда в тому, що тут навіть нема підтексту патріотичного виховання. Патріоти - люди що живуть заради своєї країни! Якщо ви вважаєте, що ті люди які в Донбасі стріляють в українців - патріоти, я особитсо перед вами вибачуся! Ми ж всі розуміємо, що вони там за гроші. 

Не знаю, чи сама депутат вигадала зробити такий кліп, чи її попросили. Не знаю як батьки погодились на це (за яку суму погодились). Розумію тільки те, що якщо в країни влада робить отаке, то нема майбутнього в такої країни.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Выборы,Путин,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.