"Непобєдімая" Російська армія.

03 серпня 2017, 15:14
Власник сторінки
Журналіст
5
623
 Непобєдімая  Російська армія.

Російська армія... Ще з десяток років тому ця фраза вводила людину що її чула в страх. Проте чи дійсно це правда, і тим більш в сучасних реаліях.

Хочеться описати це з точки зору взаємовідносин в російській армії. Ми всі чули гучні заяви командування ЗС РФ про зменшення кількості нестатутних взаємовідносин в армії в 2016 році. Що досягалося різними методами. Ось основні з них:

  • проведення профілактичних заходів виховного характеру командирами військових колективів;

  • збільшення призовників з вищою та середньою освітою;

  • збільшення кількості військовослужбовців, що проходять службу по контракту.

На щастя, це все дуже просто перевіряється, заглянувши в соцмережі. Картина, що відкривається - просто жахлива. Стає зрозуміло, вся історія про "непереможну могутню армію" - просто блеф. У зв'язку з наростаючою криміногенною ситуацією в соціумі військовослужбовців Росії, бажанням уникнути кримінальної та дисциплінарної відповідальності, а також залишитися на займаних посадах - командний склад ЗС РФ на всіх рівнях, та в масовому порядку займається приховуванням фактів злочинів та порушень військової дисципліни в своїх військових частинах та підрозділах.

Необхідно відмітити, що сьогодні найбільш гостро перед командуванням ЗС РФ стоять такі проблеми як: 

  • позастатутні взаємовідносини між військовослужбовцями;

  • крадіжки особистого та державного майна;

  • грошові збирання з солдат офіцерським командним складом;

  • збільшення кількості випадків проявлення в середовищі військовослужбовців неприязні в результаті розповсюдження "етнічної дідівщини". Дане явище являється проявленням дискримінації по національній ознаці. 

Звісно на це є досить об’єктивні причини. Внаслідок високого рівня безробіття та збільшення економічної кризи в РФ серед керівного складу зростає корупція при прийомі громадян на військову службу за контрактом. Одним з таких прикладів може бути висловлювання військовослужбовців відомої "елітної" Кантемівовської танкової дивізії викладеної в соцмережі. По ньому видно, що внаслідок проявлення явного насильства зі сторони командування Кантемівовською танковою дивізією до своїх військовослужбовців в них падає морально-психологічний стан.

Таким чином всі гучні лозунги вищого командування РФ про зменшення кількості злочинів та покращення добробуту в армії являються просто фікцією. 

В російській армії, як і в Росії в цілому ніколи не рахувалась з життям та бажанням своїх громадян. Починаючи з часів царювання і закінчуючи "путінським властвуванням" цілі командування завжди на першому місці. Людське життя ніколи не було пріоритетом державних інтересів. Казнокради та шахраї завжди займали керівні пости. От і зараз, розповідаючи своєму головнокомандуючому Путіну, міністр оборони Шойгу старається не помічати реальні проблеми в своїх відомствах, і як це вже прийнято в Росії, видає бажане за дійсне.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: армия и вооружение,Путин,армия,дедовщина,Шойгу
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.