Спецслужби РФ "полюють" на українських заробітчан в Росії

05 квітня 2017, 16:15
Власник сторінки
Журналіст
1
517
Спецслужби РФ  полюють  на українських заробітчан в Росії

Українці, будьте обережні, відвідуючи країну окупанта, та спілкуючись з "нав'язливими" громадянами!

Нещодавно до Служби безпеки України звернувся житель Луганської області, який повернувся з країни окупанта. У своїй розповіді, він навів досить цікаві речі, які має знати кожен Українець, перш ніж виїхати на територію агресора — нехай це буде ділова поїздка, чи просте гостювання у своїх близьких та знайомих людей. Луганчанин повідомив, що він працював нелегально електриком на одному з російських підприємств. В кінці 2016 року про нелегалів дізналися у Федеральній міграційній службі і зажадали або легалізуватися, або покинути країну. http://www.bagnet.org/news/accidents/327391/sbu-rasskazala-pro-eshche-odin-sluchay-verbovki-ukrainskih-zarobitchan-v-rossii

"З ними був один товариш, кликати його Володя. По всій видимості, з якихось їхніх спецслужб. Він мені запропонував такий варіант: я по повіту в Україну збираю інформацію для нього по пересуванню техніки ЗСУ, пересуванні батальйонів, які батальйони є. Ну , інформацію про всіх воєнізованих службах України. І передаю йому. Після прибуття в Україну він мені допомагає з документами, з усім, влаштовує на нормальну роботу ", - розповів він.

Як всі давно вже зрозуміли, процес легалізації заробітчан по ФСБ-шній схемі, полягає у “зливанні” інформації про географічне розташування бойових позицій, кількість особового складу, озброєння та військової техніки підрозділів Збройних Сил України. І тут мова йде не тільки про легалізацію...якщо у мігранта на території РФ є хоч якісь проблеми — ФСБ обов’язково буде намагатись використати їх у свою користь.

Чоловік відмовився і поїхав в Україну, що свідчить про його відданість Україні та Українському народові і повинно слугувати яскравим і гідним прикладом для усіх Українців, які працюють чи лише збираються працювати в Росії!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина-Россия,СБУ,спецслужбы,ФСБ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.