Кінець розслідування причин збитого MH17: винні повинні понести покарання!

26 лютого 2016, 16:41
Власник сторінки
Журналіст
2
245
Кінець розслідування причин збитого MH17: винні повинні понести покарання!

Організація Bellingcat опублікувала звіт розслідування про збитий рейс 17 Mlaysia Airlines (MH17).

В кінці 2015 року, організація Bellingcat опублікувала повний звіт з розслідування причин трагедії збитого малайзійського Boeing 777 Mlaysia Airlines (MH17), на борту якого перебувало 298 осіб.

«Исходя из приведенной выше информации, можно заключить, что 17 июля 2014 г. ракетную установка «Бук» из российской 53-й зенитно-ракетной бригады, базирующейся под Курском, провезли по маршруту Донецк — Снежное. Затем она была сгружена с трейлера и доехала своим ходом до поля к югу от Снежного, где примерно в 16:20 вечера запустила ракету «земля-воздух», сбившую рейс 17 Малазийских Авиалиний, летевшую над Украиной. Утром 18 июля ракетную установку «Бук» провезли по Луганску и далее через границу с Украиной» повідомляє у своєму висновку Bellingcat.

Цікаво було спостерігати за «розслідуванням» (ящо це, звісно, можна назвати розслідуванням) РФ стосовно даної трагедії. Загалом хронологія висновків РФ виглядає так:

1 версія: Ополчення (навіть язик не повертається їх так називати, адже насправді це справжнісінькі терористи!) збило транспортний літак Збройних Сил України АН-26 на висоті 10 600 м(!), яке по часу збігається з часом збиття MH17. Це навіть підтверджувалось опублікованим СБ України аудіозаписом розмови терористів, які заявляли, що збили саме АН-26. Також дану інформацію «підхопили» і активно розкручували російські ЗМІ. Але тут є один нюанс: так як в терористів немає авіації і на той момент, як вони заявляли, не було систем ПВО, в них просто НЕ було можливості збити АН-26 на такій висоті. Тому тут постає цілком логічне запитання: якщо вони заявляють, що в них ніколи не було БУК-ів, то як вони могли заявляти про збиття АН-26? Чимось нагадує того кота, у якого вся морда в сметані і він не признає що це він зїв цю сметану.

2 версія: ЗСУ збили літак MH17, переплутавши його візуально (!) з літаком, на якому мав летіти путін. Цікаво було б подивитись на ті біноклі, за допомогою яких можна подивитись на дальність 10 600 м., і розгледіти кольори літака.

3 версія: Український штурмовик Су-25 збив MH17. Одразу видно, що ця версія була спрямована виключно на не обізнаних для відведення очей. Адже самий клас літака – штурмовик, передбачає ведення вогню по наземній цілі або по повітряній цілі виключно у БЛИЖНЬОМУ бою, тому для збиття MH17, який летів на висоті 10 600 м., штурмовику Су-25 потрібно було піднятись на висоту не нижче 9 000 м., в той час як його гранична висота 6-7 км. У звязку з цим, РФ змінює тактику, і заявляє що MH17 був збитий ракетами класу «повітря-повітря». Ця версія також однозначно відпадає, адже згідно з результатами міжнародного розслідування даної трагедії, при потраплянні ракети класу «повітря-повітря» в фюзеляж літака, слід потрапляння був би у вигляді одиничного отвору, а не у вигляді шрапнелі, як у випадку з версією потрапляння ракети від БУК.

4 версія: Винуватцем трагедіє вже вситупає не Су-25, а Міг-29, в якості підтвердження чому РФ використовувала рейкове фото супутникового знімку.

5 версія: MH17 був збитий Українським БУК-ом, що було досить аргументовано спростовано дослідженням Bellingcat. Так, MH17 був збитий БУК-ом, але ніяк не Українським, а російським, що підтверджується значною базою фото- та відео матеріалів на яких фіксується пересування російського БУК-у по території України, а також свідченнями багатьох свідків.

«29 липня 2015 в Раді безпеки ООН відбулось голосування за створення міжнародного трибуналу щодо розслідування за фактом збиття літака. Пропозицію зі створення трибуналу надали Австралія, Бельгія, Малайзія, Нідерланди та Україна. Постійні члени Ради безпеки США, Велика Британія та Франція підтримали створення трибуналу, Китай утримався. Також утрималося два непостійних членів Ради безпеки ООН: Ангола і Венесуела. При 11 голосах «За» рішення зі створення трибуналу було заблоковане Росією.» - Совпадение? Не думаю!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Украина,авиакатастрофа,Нидерланды,расследование,ЗРК "Бук"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.