Про істинну сутність РПЦ

26 листопада 2015, 23:16
Власник сторінки
Журналіст
0
101
Про істинну сутність РПЦ

В РПЦ почали говорити про можливість застосування смертної кари.

Про це заявив глава синодального відділу РПЦ із взаємовідносин церкви і суспільства Всеволод Чаплін, передає «Інтерфакс».

«Краще обходитися без смертної кари, але бувають ситуації, коли загрози суспільству занадто сильні і воно може захищати себе, в тому числі, таким чином», - пояснив Чаплін. Які саме ситуації маються на увазі, він не уточнив. Разом з тим, в релігійних текстах немає вказівок на необхідність її скасування.

Судячи з вищесказаного, можна бути повністю впевненим у тому, що РПЦ перейшла всі допустимі межі, посягнувши на заповіді Божі, які є основою всього християнства. Смертна кара є недопустимим видом покарання з точки зору Православ'я. Заклик про застосування смертної кари посягає на шосту заповідь, а саме - "не вбий". Чи може РПЦ якось по іншому трактує всю суть даного виду покарання?  Якщо це так, то нехай поділиться своїми міркуваннями - я думаю це буде дуже "змістовна" і в той же час потішлива доповідь. 

Щодо сиуацій, в результаті яких буде застосовуватись смертна кара, то тут виникає досить багато запитань і ще білше припущень. Цей підхід покарань, наприклад, може бути досить активно застосований щоб швидко і саме головне - законно, "прибирати" осіб, які стоять на шляху у влади РФ. Тому, тут можна говорити довго і без перерв, але у висновку можна сказати лише одне - РПЦ обрала шлях, який діаметрально відрізняється від істинного православ'я і може призвести до незворотніх наслідків.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,казнь,РПЦ МП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.