Напад на посольство Туреччини - реакція на гідну відповідь?

25 листопада 2015, 17:45
Власник сторінки
Журналіст
4
344
Напад на посольство Туреччини - реакція на гідну відповідь?
Фото Філіпа Кірєєва

Напад на посольство Туреччини 25.11.2015 року.

Сьогодні, 25.11.2015, було скоєно напад на посольство Туреччини в Москві. В результаті проведеної акції, було вибито шибки у вікнах та отримали поранення декілька співробітників.

Постає питання: з якою метою була надана вказівка порушувати повітряний простір Туреччини і чого очікувати далі від влади РФ? Що, Путін і надалі буде такими провокаціями налаштовувати свій народ проти всього світу і навпаки? Чи жертва, ціною в два людських життя, була принесена з метою перевірити на "міцність" владу Туреччини? Як результат, ми бачимо що Туреччина не з "слабких" і може гідно відповісти на такого роду провокації. Що ж до Путіна, то тут все очевидно, що таку відповідь він аж ніяк не очікував, і єдине, що йому залишається зробити - це розгромити всі посольства на території РФ, керуючи народом з тилу. Дуже мужній поступок з його боку - як в Україні "ущемьляют руськаязичних", так одразу анексуємо Крим і окуповуємо Луганську та Донецьку область, а як в Турції збивають російський військовий літак, так закидуємо камінням посольство! Здається, що тут не обійшлось без "ведмежої хвороби"...Дуже символічно, чи не так?

Посилання на ресурс: http://www.rbc.ua/ukr/news/moskve-zakidali-kamnyami-posolstvo-turtsii-1448455343.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Путин,Турция,посольство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.