В Росії руйнують меморіали героям Вітчизняної війни!

25 липня 2014, 18:25
Власник сторінки
0
27

Вандалізм

У Волгоградській області, в селищі Нижні Барикади, невідомими особами був значно пошкоджений меморіальний комплекс «Острів Люднікова». Даний меморіал носить ім’я героя Вітчизняної війни Івана Ілліча Люднікова, командира 138-ї стрілецької дивізії, яка обороняла зазначене селище в дні Сталінградської битви. За інформацією місцевих мешканців, до даної події можуть бути причетні комунальні службовці, техніка яких була помічена на місті події. Представники місцевої громади, скаржаться на те, що пам’ятник уже тривалий час обслуговується їх власними силами, а працівники комунальних служб не реагують на скарги з цього приводу.

Даний випадок можна вважати актом вандалізму державного масштабу, який свідчить про глибокий занепад у росіян загальнолюдських цінностей та відсутність у них будь-якої поваги до власної історії! Не кажучи про інші народи!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.