Європа не хоче Асоціації з Україною без участі Росії

28 червня 2014, 10:21
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
81

є ризик того, що навіть із підписаною де-юре угоди, ми не зможемо скористатись її позитивними моментами де-факто.

Пані Меркель каже, що угода про Асоціацію запрацює лише після того як умови задовольнять Росію. (https://www.youtube.com/watch?v=9Yyj94TGOxE).
У мене запитання, а до чого тут Росія, вона що є стороною в даній угоді? Якщо не є стороною, то для чого погоджуватись на такі переговори?
З правової точки зору, в тому числі згідно із "Віденською конвенцією про право міжнародних договорів", угода є підписана і будь-які переговори щодо тексту та змісту угоди припиняються в момент підписання.

Так, передбачена процедура ратифікації, але ратифікація на тих умовах, та в тому змісті угоди, що була підписана.
На мою думку нічого доброго для України від технічних переговорів, про які каже пані Меркель, для України очікувати не варто, тим більше, що Європа ініціює такі переговори, щоби задовольнити Росію.

Тобто, є ризик того, що навіть із підписаною де-юре угоди, ми не зможемо скористатись її позитивними моментами де-факто.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.