Кияни задумайтесь!

01 серпня 2014, 16:19
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
90

Я дуже хочу вірити і сподіваюсь, що кияни "прокинуться", задумаються, адекватно оцінять те, що відбувається, будуть підходити до вибору мера відповідально..

Чим завинило моє рідне місто, мій Київ, що йому так вперто не щастить із мером? 
А можливо, проблема в киянах? Даруйте, але тут будуть не дуже улесливі на адресу киян. Погодьтесь, чомусь Львів може обрати Садового, Хмельницький Мельника, Вінниця Гройсмана, навіть у Донецьку, який зараз піддається обстрілам терористів комунальні служби працюють на відмінно!
Натомість Київ - столиця із найбільшим міським бюджетом серед міст України, з найбільшим зосередженням капіталу, інвестиційною привабливістю і т.д. Здавалось би ну чого ще не вистачає для того, аби будувати справжн. Європейську столицю із комфортними та якісними умовами життя в столиці?
Але кияни на жаль, обирають:
- мера, котрий вважає відсутність гарячої води по кілька місяців нормальним;
- мера, котрий не ходить на засідання Київської міської ради та не вникає у суть питань, що розглядаються;
- мера, котрий оточив себе людьми режиму Януковича Фірташа-Льовочкіна, наприклад першого заступника голови КМДА, який забудовою плюндрував історичний центр міста Печерськ (призначення такої людини це плювок в обличчя киянам);
- мера при якому "розцвітає" нова хвиля незаконних забудов;
І це далеко не весь список, при тому що часу з обрання нового столичного очільника минуло зовсім небагато...
Я дуже хочу вірити і сподіваюсь, що кияни "прокинуться", задумаються, адекватно оцінять те, що відбувається, будуть підходити до вибору мера відповідально.. І прийде нарешті час, коли ми матимемо свого Гройсмана, Садового та можна буде сказати: "Дякую Вам кияни за мудрий і правильний вибір!"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.