Потрібно діяти рішуче і негайно!

12 квітня 2014, 16:59
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
57

Я важаю, що Арсену Авакову потрібно піти у відставку і писати блоги - це в нього на даний момент виходить найкраще!

Те що відбувається зараз на Сході потребує негайного реагування з боку правоохоронних органів! У нас там є купа спецпідрозділів: "Ягуар", "Грифон", "Барс", "Сокіл" "Тигр". Де вони? Чи вони вміють демонструвати ришучість тільки на навчаннях?

Де "Альфа" і спецпідрозділ "Омега", чи вони можуть лише підпалювати будинок Профспілок і застосовувати зброю проти беззбройних громадян????

Я важаю, що Арсену Авакову потрібно піти у відставку і писати блоги - це в нього на даний момент виходить найкраще! У відставку також негайно потрібно відправити і голову СБУ і Секретаря РНБО і Віталію Ярему! Це щонайменше! В ідеалі потрібно змінювати Верховного головнокомандувача!

І зрештою, а можливо зовсім потрібно розпустити усі правоохоронні органи??? Можливо нехай краще на ті гроші на які їх утримують громадяни, вони куплять обі зброю і захищатимуть свою државу самостійно! І вони зроблять це краще ниж Аваков і компанія! Повірте!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.