Ричаги впливу бувають різними.

24 березня 2014, 18:47
Власник сторінки
0
49

Поляки сміються з пропозицій наївного Жириновського. Навіщо їм Галичина і Волинь? Вони ще з часів почесного поляка - Януковича контролюють майже всю Україну.

 Люди, які відвідують збори різних сект бігають і кричать, що застрелили б Путіна, якби мали таку можливість. Навіть, якщо після того їх засудять. Ці ж біснуваті сектанти вриваються в будинки і роками тероризують людей і не дають проходу. Мене не цікавлять їх стосунки з Путіним, але якщо вони хочуть воювати, то нехай використовують потенціал цих зомбі в армії чи гвардії.

У цьому звязку спадає на думку одна історична аналогія. Російське місто Смоленськ з 1404 по 1514 рік входило до складу Великого князівства Литовського, просто кажучи воно було завойоване Великим князівством. Відповідно в 1410 році, всього через шість років після свого завоювання, Смоленськ не міг вселяти новим хазяям особливої довіри. На полі Грюнвальдської битви поляки поступили мудро, на вістрі удару рицарів були поставлені смоленські полки. Вони і прийняли на себе основний удар. Внаслідок чого були практично повністю знищені. Таким чином, за рахунок того поляки розв'язали дві проблеми не лише на заході, але і на сході - в Смоленську, де росіяни потім більше ста років не могли набрати сил для боротьби з поляками за свою незалежність. Доречі, трішки раніше в 1380 році татаро-монголи на Куликовому полі теж не дочекалися своїх союзників - поляків. Це ще один спосіб підірвати сили союзника і тут теж напрошується аналогія...

А аналогія ось у чому. Сьогодні Київ, як і Смоленськ шість віків тому назад не вселяє довіру нашим новим союзникам, а кордони з вчорашніми союзниками можуть стати полем новітньої Грюнвальської битви. Остані 10-15 років країну постійно трусить. Жорстокі міжусобні війни, скандали, напади зовні. Людей в цих війнах використовують, як ті смоленські полки, як гарматне мясо і як результат мільйони покалічених доль. Постійно хтось майже непомітко кидав сірника, підливав масла в вогонь і стравлюав українців між собою і з росіянами. В результаті маємо розколену країну зі зруйнованою економікою, країну, яка стоїть на колінах. 

Потрібно визнати, що серед поляків є політики, якими керує страх і бажання помсти, а не бажання допомогти Україні, але вони мають зрозуміти, що в нас вистачає своїх політиків, якими керує бажання помсти, деякі з них  дружать з польськими (і не лише з польськими) братами по нещастю. Нікому не таємниця, що такі як Бжезінський роками нашіптували американцям про російську імперію зла і так стравлювали Росію і США.

 Зрозумілим є страх і прислужництво у виконанні найменших забаганок міліції перед новою владою. Дії прокуратури теж не важко пояснити, але службу безпеки за 22 роки так низько ще ніхто не опускав і не примушував виконувати брудну робиту, яку раніше не завжди погоджувалася виконувати міліція. І це лише початок, а що буде далі?

 В Україну прибуде 400 спостерігачів ОБСЄ для деескалації ситуації в країні. І знову пріоритет хочуть віддати південно-східним регіонам. Перед цим забувши про трагедію в Києві вони хотіли висадити чисельний десант в Криму, для захисту прав людей. Простежується тривожна закономірність. Захід захищає лише певні групи людей…

Зрозумілою є позиція людей в західних регіонах, там між собою не воюють. Виборці південно-східних регіонів в переважній більшості підтримували попередню владу, а зараз від нинішньої не в захваті. Головне протистояння відбувається в центральних регіонах, там сили прихильників і противників нинішньої влади майже рівні. Тому не варто закривши очі на все, зосереджувати всю увагу на південно-східних регіонах…  


P.S. За деякими політиками простежується тривожна тенденція. Вони діють за принципом - це хабарник, злодій і злочинець, але це наш покидьок. Ці злодії щедро діляться землями і халопами, от вони і покривають їх. Відповідати будуть і ці злодії і ті хто їх покривав. І лікарі, які після заробітчанства перетворювалися на інквізиторів, а після операції лякали смертью хворого і змушували сімї ставати католиками. І це я не придумав. Мене теж "приставивши ножа до горла" хотіли зробити католиком, а коли не вдалося кілька разів підставляли і пробували зшити справи, або посадити в психушку. Багато разів переконувався, що від розплати не рятують ні посади ні гроші. Думаю що і переховані вище "добродії" в цьому вже переконалися. 

 Розпочалося це все зразу після призначення Януковича премєром в вересні 2006 року.  Переконаний в тому, що саме ці люди причетні до увязнення Тимошенко, а можливо навіть до отруєння Ющенка.

Деякі регіонали трішки стримували цю тенденцію, а тепер вони революціонери і герої і свою інквізиторську місію можуть виконувати не криючись. Шляхті все дозволено, а усі інші безправні халопи і тут для спостерігачів ОБСЄ непочатий край роботи, якщо вони не заодно з цією кривавою неочервоною шляхтою...

 В тому протистоянні переможців не було, тому я простив і забув ті роки терору, але Януковича не стало, а шляхта нічого міняти не хоче. Це лише кілька фактів терору, а я можу дуже довго розповідати про діяльність не лише виконавців, а й про ідеологів...

Продовжимо?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.