По-ро-шен-ко! По-ро-шен- ко! Порошенко

19 січня 2014, 09:37
Власник сторінки
Журналіст
0
594
По-ро-шен-ко! По-ро-шен- ко! Порошенко

Агов, аналітики. де ви там? Пора роззути очі. Ще кілька тижнів і триголова опозиція сама себе знищить. І ось чому.

Від  триголового лідерства Майдану вже не смішно. Пора визначатись. Ще кілька тижнів  таких мультиків і трійця сама  себе знищить – без Януковича. Народ з такого лідерства починає сміятися. А один з популярних українських письменників пропонує дракончику яйця відірвати, якщо не домовляться.

Зрозуміло, що за кожним з нашої трійці стоять  олігархи та капітали. Вони самі не здатні прийняті рішення, бо серйозні люди  смикають за ниточки.

Може, варто прислухатися до голосу народу і поставити одне запитання: «Хто найбільш підготовлений, щоб  стати Президентом України?»

В Україні не важко буде знайти дві-три незалежні  соціологічні служби, які проведуть  таке опитування.

Поки що в розмовах більшість незаангажованих людей, які думають про завтрашній день країни,   називають одне прізвище:

ПЕТРО ПОРОШЕНКО.

Він живе і хоче жити та працювати  в Україні, чого не скажеш про інших олігархів. Він продемонстрував, що може знаходити мову зі всіма. І йому найлегше буде домовитись з тими, хто смикає за ниточки. Він серед усіх претендентів найбільш підготовлений до самостійної роботи на посаді Президента. Він є компромісною фігурою. яка об'єднає країну.

І на відміну від інших, йому є що втрачати, тому Він піде до кіннця.

"Але в нього нема партії" -- кажуть опоненти. Так це нині, може, найкращий вихід із ситуації? Бо в нас нема серйозної партії, а лише декорації, замовлені олігархами.

Годі смішити народ. І так країну довели до абсурду. Пора братися до роботи, скільки можна апелювати до світових держав і залякувати  санкціями. Не можете -- звільнить місце сильнішому. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.