Табачникам в Києві краще мовчати

13 січня 2014, 07:36
Власник сторінки
0
242

Табачник заявив, що Євромайдан – це брудне звалище та резервація.

Повернувшись з новорічного відпочинку в Європі, міністр освіти злочинного Уряду Табачник заявив, що Євромайдан – це брудне звалище та резервація, і таким його та столицю зробила опозиція.

Певна річ, Табачник не помітив,  як Партія регіонів запаскудила Маріїнський  парк і як "Беркут" перетворив урядовий квартал на резервацію. Власне, лицемірство табачників-чечетових нікого давно не дивує, але висловлювання міністра-українофоба щодо Києва містить в собі особливий цинізм і виглядає як знущання. Якщо б він насправді переймався проблемами столиці, то в першу чергу стривожився відсутністю в Києві легітимної влади – міського голови та міської ради. Але у зв’язку з тим, що місцеве самоврядування у столиці України понищила саме Партія регіонів, табачники у своєму шахрайському стилі намагаються перекласти проблеми Києва з дурної голови та на людську.

Саме Партія регіонів перетворила столицю на свою безправну колонію, призначаючи тут своїх бездарних гауляйтерів, замість законно обраного киянами міського голови і депутатів. Саме представники Партії регіонів захарастили Київ незаконно встановленими на всіх тротуарах ганделиками та кіосками. Саме Партія регіонів руйнує схили Дніпра, знищуючи тут вікові дерева і встановлюючи потворні вертолітні майданчики для Януковича та ресторани. Саме Партія регіонів своїм бездарним господарюванням довела міські дороги до вкрай жахливого стану і ввігнала Київ в параліч під час снігопаду. Саме Партія регіонів винна в  масовому незаконному будівництві в дворах житлових будинків та відповідає за руйнацію житлового фонду і знищення в Києві численних  історико-архітектурних пам'яток.

Саме представники Партії регіонів розкрадали бюджет Києва, відмивали кошти на Євро-2012, закуповували неіснуючі каштани, розвалювали систему медичного обслуговування.

Список київських злодіянь політичної сили, яку представляє Табачник, можна перелічувати нескінченно. Якраз ці злодіяння і  підштовхнули киян на створення і підтримку Майдану.

Для мешканців столиці вже давно є неважливим хто саме призначає в Києві самозванців та наглядачів, хто дає незаконні дозволи, хто краде і хто бере хабарі. Для киян вся ця грандіозна злочинна система нищення і обкрадання столиці асоціюється саме з Партією регіонів, представники якої очолюють всі ключові посади в місті. Тому всім цим табачникам-чечетовим та іншим колесніченкам я хотів би дати пораду сидіти мовчки і не дратувати зайвий раз киян своїми маячливими висловлюваннями щодо Майдану.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.