Жовтневий шабаш .

05 січня 2014, 12:41
Власник сторінки
экономист
0
192
Жовтневий шабаш .

Жовтневий шабаш 1917 року.

Брехлива офіційна „Сов`єцька” історія, а разом з нею і професійні брехуни – комунари, до сьогодня розповідають людям байку про те, що нібито революція 1917 року була результатом народного бунту.

Що мовляв незадоволення виникло в результаті економічного занепаду відсталої царської імперії.Насправді ж імперія в той період не погано розвивалась. А темпи економічного зросту випереджали темпи зросту провідних (на той час) країн світу. З 1907  по 1913 рр. зріст промислового виробництва Московської імперії випередив по відповідних показниках США, Англію та Німеччину, які довгий час являлись економічними лідерами світу. Паралельно цьому процесу йшов швидкий розвиток середнього класу – основного ворога світового комуняцького заговору і будь якої революції. Стрімкий злет нафтової галузі загострив конкуренцію між єврейськими кланами Рокфелерів та Ротшельдів, що мали свої інтереси в царській імперії Москви. Високі показники економіки північної імперії налякали її європейських та американських конкурентів, тож їм було необхідно зупинити Московський  царат, та суттєво послабити його.

      Перемога „бальшєвіков – камуністав” ретельно готувалась на міжнародному рівні. А тому в запланованій акції  не повинно було бути несподіванок та імпровізацій . Для того були проведені проміжні репетиції. Так німецька єврейка Роза Люксембург, керівник німецького „Союзу Спартака”,

приймала активну участь в революції попа Гапона 1905 року, котра стала генеральною репетицією Жовтневого заколоту.

      Нема сумніву в тому, що широка мережа таємних масонських організацій, або масонського типу, працювала на революцію в імперії царя Миколая II і грала в цій революції визначальну роль.

      Особливу роль в організації Жовтневого заколоту в Московії 1917 року зіграла утаємничена організація „Зелений Дракон”. Один з членів цієї „контори”, швецький сірниковий магнат, в великих розмірах фінансував діяльність Бланка-Лєніна (єврея по матері). Пізніше той король сірників загадково загинув. Без сумнівів, банда „камуністав” замітала сліди.

       З іншої сторони, частина прихильників „Зеленого Дракона” готувала в Німеччині прихід до влади нацистів. Роль цієї організації в світовій історіі до цього часу маловідома.

       Світова єврейська фінансова олігархія сипала грошики не тільки Бланку-Лєніну. Вона підштовхувала Японію до війни з москалями, з ціллю послабити монархію Московщини і облегшити завдання „камуністам”. В Нью-Йорку : Якоб Шиф, Морган, Перший національний банк, національний Сіті-банк ссудили Японії близько 30 млн. доларів для нападу на Московську імперію зі Сходу. По тих часах це були величезні гроші.

       1травня 1905 року, в річницю заснування одіозною масонської організації Ілюмінатів, єврейські „камуністи”, фінансовані членами законспірованої Фабіанської організації, почали СВОЮ революцію на фіно-татарських  землях Москалії. Але в тій революції єврейська банда програла, не дивлячись на всю допомогу банківських кіл. Одначе цар Миколай II проявив не далекоглядне малодушшя і замість того, аби розстріляти „лєнінскаю шайку” мерзотників, вислав Лєніна в Швейцарію, Троцького (Льва Бронштейна) в США, а Джугашвілі-Сталіна (єврея по батькові) в Сибір.

          Та все ж частково „бальшєвікі” дечого досягли в послаблені монархії. Цар відреагував на вимоги і провів ряд реформ. Заснував Думу (парламент), обнародував ряд відповідних законів і монархія практично перетворилася в демократичну республіку. Але всі ці дії царя ніяк не вплинули на активність комунарів, яка  навіть виросла. Зросла і активність таємних організацій.15 березня 1917 року цар зрікся престолу на користь брата. Але вже 24 березня (в день єврейського свята Пурим) євреї організували „Лютневу революшен”. Владу захопив так званий Тимчасовий уряд, на чолі з польським євреєм Керенським  (масоном 32 градуса). Цей керівник грав в одну дудку з комуняками. Після приходу до влади, Керенський почав з розкрадання державної скарбниці. В подальшому, однією з перших постанов уряду Керенського була амністія засланим „бальшєвікам”, а пізніше ще й амністія всім кримінальним злочинцям (потрібно ж було на когось опертись).

           Амністія карним елементам – це стандартний прийом євреїв для створення в країні хаосу і послідуючого переходу до диктатури  „пралєтаріята”. Ну ясна річ, за „багато чисельними проханнями трудівників фабрик і полів”.

        Ось так Керенський повернув в Мок сель „професійних” революціонерів. Троіцький негайно відплив з Нью-Йорка в Петроград 27 березня 1917 року. На кораблі разом з ним була його мафія в кількості 275 чоловік і чималим мішком грошей. Чоловік поспішав зробити щасливими ваших і моїх дідів з бабами.

        Лєнін разом з іншими 32 відморозками „рєвалюціанєрамі” також нажимав на педалі до Москви. Нажимав правда в „бранєпоєздє” через Швейцарію та воюючу Німеччину (і як це йому вдалось?!.). Їхав він не пустий, а з 22 млн. марок, які отримав у Швеції, де вони його чекали в банку.

        Джугашвілі-Сталін тим часом повернувся з Сибіру. От же всі ключові фігури були в зборі і в одному місці.

        Директор федерального резервного банку Нью-Йорка Вільям Томпсон, на таку оказію, зробив особистий внесок „бальшєвікам” в розмірі 1 млн. доларів. Банківські групи Моргана і Рокфеллера також профінансували Бланка-Лєніна. Якоб Шиф виділив Лєніну 20 млн. доларів . Ще 40 млн. золотих марок Бланк-Лєнін отримав від банківських кіл Німеччини. Непогана грошва панове, правда ?!.

         7 листопада 1917 року „бальшєвікі” змістили уряд Керенського. Практично всі члени того уряду були „камуністамі” знищенні, крім їх людини – Керенського. Якому дали безперешкодно виїхати до США, де той діяч безбідно і безпечно прожив до кінця своїх довгих днів.

          25 листопада були призначені вільні вибори в „Учрєдітєльнає сабраніє”. Голосували близько 42 млн. виборців.  „Камуністи” сподівались за рахунок своєї демагогічної  пропаганди завоювати більшість. Та надія не виправдалась. За „красних” проголосувало лише 25 %   виборців, а 75 % були проти них. Думка народу була очевидною, а тому „комуністам” довелося силою розігнати „Учрєдітєльнає сабраніє”, а пізніше  вести жорстоку і криваву війну проти народів імперії. І в першу чергу проти Руського (українського) народу.

             Та хіба можна було перемогти людям таку силу грошей і таких нелюдів при владі.

             Підсумовуючи все вище написане, хочеться запитати всіх Вас. До яких пір Ви будите піддаватись брехні про світле минуле і не втілене світле майбутнє ?Всіх нас майже 100 років дурять аферисти, які в 1917 році незаконним шляхом взяли владу. Взяли її для себе і тільки для себе. Ніхто про нас з вами ніколи не думав і не збирався думати. Вони жили в своє задоволення, нехтуючи при цьому елементарними правами народу. Вони і зараз при владі, хоча говорять про якихось демократів і націоналістів.А скільки було за цей час пролито крові невинних ні в чому людей. І за ради чого?..

             Так що святкуємо ?... Так кому готові повірити знову ?...

В.Білокінь
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.