Майданівському руху під силу домогтися змін в державі.

24 грудня 2013, 10:24
Власник сторінки
0
858

Але треба і надалі продовжувати боротьбу.

Українці продовжують відстоювати на Майдані свою позицію у боротьбі за краще майбутнє. І не даремно.

Нехай і не так швидко, а лише після кількох тижнів масових народних протестів, однак влада почала здійснювати перші кроки щодо відновлення справедливості стосовно незаконно покараних учасників Євромайдану.

Так, 19 грудня парламент ухвалив Закон про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань. Цей закон повинен бути підписаний Президентом та виконаний ще до Нового року.

Але звіт генпрокурора стосовно подій, що сталися у Києві в ніч з 29 на 30 листопада та 1 грудня 2013 року на Майдані Незалежності та на вулиці Банковій свідчить про те, що влада не поспішає з розслідуванням  жорстокої поведінки «беркутівців».

І в повній мірі говорити про початок діалогу щодо шляхів виходу України з політичної кризи можна буде лише після відновлення справедливості і покарання винних у побитті мирних протестувальників.

Режим свідомо затягує політичну кризу в державі. Він повинен зрозуміти, що ігнорування прагнень народу і його справедливих вимог може привести лише до загострення ситуації.

І якщо влада не готова рахуватися з думкою суспільства, то вихід тільки один - дострокові президентські  та парламентські вибори.

Але щоб цього домогтися – треба йти до кінця. Це нелегко, і у нас  вистачить сил і волі.

Політична партія «УДАР  Віталія Кличка» має чіткий  план реформ, втілити які можна буде лише з приходом до влади якісно нових політичних силз новимі лідерами.

Майданівському руху під силу домогтися змін в державі.

Треба і надалі продовжувати боротьбу, ми не розходимося з Майдану. Саме там ми зустрічатимемо Новий 2014 рік.

Приєднуйтесь, і разом ми обов’язково приведемо Україну до щасливого європейського майбутнього!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.