Щурі втікають - корабель тоне

02 грудня 2013, 07:04
Власник сторінки
M_Halushchak@email.ua
0
235
Щурі втікають - корабель тоне

У вуличних боях є одне дуже важливе правило: якщо ти поклав свого супротивника на землю і якщо ти його не доб'єш, а дозволиш йому оговтатись - у тебе є всі шанси опинитись на його місці.

У вуличних боях є одне дуже важливе правило: якщо ти поклав свого супротивника на землю і якщо ти його не доб'єш, а дозволиш йому оговтатись - у тебе є всі шанси опинитись на його місці. Сьогоднішнім півмільйонним мітингом у Києві і тисячами акцій протесту по всій Україні ми послали цю владу у нокдауг - без зайвих вагань ми повинні добити цих виродків.

Відомою є інформація про те, що через ці події у державі у відставку подав голова адміністрації президента Льовочкін, Богословська вийшла з лав Партії регіонів, Жванія та Рудьковський покинули фракцію Партії регіонів у Верховній раді. Про що це свідчить: коли щурі тікають з корабля? Тоді, коли корабель тоне. Титанік врізався у скалу народного протесту. Питання його заглиблення на дно історії - це питання часу. Ми повинні пришвидшити цей процес, ми повинні добити цю владу поки вона не почала оговтуватись.

Зараз влада всіма можливими методами намагається знайти "козла отпущения" у побитті дітей на майдані: вже очільник київської міліції подав у відставку. Але ж зрозуміло, що подібні накази не могли не бути узгодженні з людиною, яка сидить у президентському кріслі.

Янукович прагнув перевірити нас на міцність: чи вийдемо ми на вулиці? наскільки цей горішок міцний? Так ось: цей горішок найближчим часом повинен стати у горлі не лише людині, яка називає себе президентом, але й тим, хто бив дітей на майдані та всім членам Партії регіонів, які несуть колективну відповідальність за дії свого президента.

На цьому шляху нашої боротьби, на цьому шляху нашої національно-визвольної боротьби - у нас не повинно бути жодних компромісів із цією окупаційною владою, жодних напівправд та жодних діалогів. Лише боротьба! Лише правда! Лише перемога! Лише на Київ!

Михайло Галущак
(Із виступу у Миколаєві 01.12.13)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.