Як Львівська міська рада судиться сама з собою.

23 листопада 2013, 12:48
Власник сторінки
юрисконсульт
0
338

Правове самозадоволення мера та депутатів.

Цього разу, Садовому не до вподоби стала ухвала Львівської міської ради від 07 лютого 2013 року №2080 «Про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» (судова справа № 461/8546/13-ц, головуючий суддя Мисько Х.М.)
Більше за всіх з цього позову виграє звісно ж суд, якщо припущення щодо корупції в органах судової влади в Україні справді відповідають рівню заявленому неурядовими організаціями. Але і депутати разом з міським головою також не у програші!  Імітація гучного протистояння в сесійній залі, доповнена судовими позовами, дозволяє зберегти обличчя перед виборцями..
Єдиний хто у програші, - сам пересічний мешканець. Який з ранку їдучи на роботу сідає в переповнену та брудну маршрутку. Який платить хабар в дитячий садочок, щоб взяли його дитину, оскільки  вільних місць завжди немає. Який потрапляючи з хворобою в лікарню, має купити за власні гроші всі ліки включно з ватою.
Так чи потрібна Львів'янам така влада, яка судиться сама з собою?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.