Щоб показати свою «впливовість та значущість», прем’єр-міністр розкритикував уря

20 листопада 2013, 09:13
Власник сторінки
0
196

Як заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, Міністерство фінансів та Міністерство соцполітики затримують громадянам соціальні виплати.

Як заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, Міністерство фінансів та Міністерство соцполітики затримують громадянам соціальні виплати. Про це він написав на сторінці в мережі Facebook.

Також він зауважив, що до публічної критики міністрів керівництво країни вдається не дуже часто, але коли все ж таки критикує, то «це вже серйозне попередження».

Мабуть, прем’єр не розуміє, що, піддавши критиці міністрів, він насамперед критикує себе як керівника. Оскільки саме він є главою уряду і повинен відповідати за все, що відбувається в державі.

Однак йому зручніше перекласти відповідальність на когось іншого.

Давно стало очевидним, що прем'єр-міністр насправді нічого в країні не вирішує.

Сам же прем’єр, коли намагається показати свою «впливовість та значущість», виступає в ролі блазня.

Падіння виробництва, скорочення валютних резервів, масові затримки зарплат і соцвиплат свідчать про те, що уряд давно втратив контроль над ситуацією в державі.

До  того ж він не здатний виконувати навіть суто технічні функції.

Чого варте лише те, що уряд не може вчасно підготувати головний фінансовий документ країни - проект бюджету на 2014 рік.

Це свідчить про його непрофесійність та повну зневагу до діючого законодавства. Таку владу маємо якнайшвидше поміняти!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.