Приходь 24 листопада на акцію на підтримку підписання асоціації з ЄС!

15 листопада 2013, 11:46
Власник сторінки
0
195

Основними вимогами ЄС до України для підписання асоціації було прийняття в цілому закону про прокуратуру

Як відомо, основними вимогами ЄС до України для підписання асоціації було прийняття в цілому закону про прокуратуру, змін до виборчого законодавства та питання про лікування Юлії Тимошенко за кордоном.

Заявивши, що всі три питання не готові до розгляду, спікер Верховної Ради В. Рибак закрив позачергове засідання Верховної Ради.

Кокс та Кваснєвський заявили, що все ще сподіваються на ухвалення необхідних законів до 19 листопада. Мандат місії подовжено фактично до Вільнюського саміту.

Тому варто зробити все, аби до зазначеної дати євроінтеграційний пакет законопроектів був прийнятий на засіданні парламенту.

Необхідно забезпечити результативне голосування у другому читанні законопроектів про прокуратуру та про зміни до виборчого законодавства, а також формування компромісного варіанту законопроекту щодо можливості лікування засуджених за кордоном дія якого розповсюджується на Ю.Тимошенко.

Усвідомлюючи, що корумпована вертикаль влади ніколи не піде на запровадження європейських стандартів життя, «УДАР» не збирається грати в шулерські ігри чинної влади. Їй не вдасться перекласти на опозицію відповідальність за провал європейської інтеграції, порушення прав людини, розквіт корупції та занепад економіки.

Якщо влада зірве підписання Угоди – її підпише новий, демократично обраний Президент у 2015 році.

Опозиційні фракції «УДАР», «Батьківщина» та «Свобода» у спільному зверненні закликають вийти 24 листопада на акцію на підтримку підписання асоціації з ЄС, щоб чітко заявити про свою позицію: Угода має бути підписана!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.