Луценко вважає, що єдиних кандидатів у президенти від опозиції має бути декілька

28 жовтня 2013, 13:17
Власник сторінки
журналіст
0
170

Для підстраховки. Вони мають йти під номерами 1, 2, 3.

Через мережу Фейсбук поставив лідеру Третьої української республіки Юрію Луценку запитання, чи не вплине "поправка Кличка" на позицію очолюваного ним руху щодо обов'язковго висунення на президентських виборах єдиного узгодженого кандидата від опозиції вже в першому турі?

Політик віповів: "Якщо мільйони демократичних виборців мовчки дозволять зняти єдиного кандидата, то можна й не починати боротися за перемогу. Проте, спеціально для панікерів я пропоную висунення трьох з публічно оголошених узгодженим канд #1. В разі його усунення йде #2, #3. Але за 2 тижні двоє знімаються. При цьому - бонус у вигляді 3 членів комісій у одного кандидата. Урок антикличківського закону - в неминучому змаганні команд трьох кандидатів. Навіть без відома і бажання самих вождів".

Тобто Юрій Луценко, що випливає з відповіді, пропонує, аби єдиних узгоджених кандидатів було троє, які б йшли за номерами 1, 2, 3.  Якщо виникають проблеми у першого (зняття з виборів та інші форсмажори), то його відразу замінює наступний - № 2 і так далі.

Про такий нюанс я ще не чув від жодного з третьореспубліканців. Це новий месидж, який досі ніким з них ніде не був озвучений. Тому дізнавшись про нього, вирішив поділитися з громадськістю.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.