Інна Богословська у Шустера назвала Арсенія Яценюка "уродом"

04 жовтня 2013, 21:25
Власник сторінки
журналіст
0
544

"Вот урод" - пробубоніла вона собі під ніс, коли той виступав від центрального мікрофону.

Знала б Інна Германівна як позаочі її саму називають. Переважна більшість епітетів і характеристик - якщо не нецензурні, то дуже близькі до того. І взагалі, наскільки вони, ці безсовісні регіонали, остогидли. Як воротить від їх пихатих фізіономій, від тієї хуцпи, що вони безсоромно несуть на ток-шоу. Несила вже чути й дивитися.

Як би хотілося прокинутися одного чудового ранку і ніколи їх більше не побачити. Хіба що в якомусь із звіринців. Ну такі вже дикуни, такі печерні. Неандертальці, шарікови, швондєри. Всі як на підбір. Один Владислав Лук'янов чого вартий. Подивишвся на нього - мимоволі згадуєш "Собаче серце".

А Інні Германівні б - мітлу та ступу. Теж відомий казковий персонаж вимальовується. Навіть без гриму дуже схожа. Ну така вже "гарнюня".

Та вся партія регіонів - це суцільна повтора. Совкова, дурна, антиукраїнська. Вона викривляє реальність, перетворюючи на жах. А ми, нещасні, в цьому повсякденному кошмарі живемо, чорт їх усіх забирай. Коли ж це нарешті вже закінчиться! Щоб вона, погань, луснула...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.