Холодно!!! Дніпропетровськ замерзає. Влада кинула городян на призволяще

03 жовтня 2013, 08:54
Власник сторінки
журналіст
0
189

Сьогодні в Дніпропетровську вже другий день поспіль - один градус тепла. З самого ранку йде мокрий сніг. Сильний вітер. Мерзотніше погоди важко уявити. Така холодрига, що ну!

На вулиці - кінець світу і вдома не всидиш без двох світерів. А опалення немає.Навіть натяку на нього.

В той же час не вдається вийти на зв'язок з мерією за жодним з телефонів. На службі "05"  (745-03-03) - це черговий по міськвиконкому -  або не беруть слухавку, або зайнято. Така ж ситуація з приймальними посадовців, керівників департаментів і відділів. Складається враження, що там прийняли рішення взагалі не реагувати на дзвінки.

Відтак, надіслав електронною поштою прес-службі міського голови Івана Куліченка повідомлення наступного змісту:

"Де тепло? Чому ніяк не дійде до Героїв Сталінграда, до 12 кварталу? Сніг на вулиці! Куди дивиться Куліченко? Йому ж, мабуть, вже давно затопили, а як щодо пересічних дніпропетровців, яким випало нещастя жити в місті найгіршого мера України? Ганьба міському голові та його прес-обслузі!".


Єдине що зігріває - гаряча кава і "Океан Ельзи":
"Холодно...
Якби не було,
Якби не дуло 
В твоє вiкно..."

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.