Сіонізм на службі в "руского нацизма" в Україні

28 вересня 2013, 11:59
Власник сторінки
журналіст
0
374

Фашизм в Україні відродився прямо за Черчилем - у вигляді "антифашизму". В даному випадку яскраво вираженого проросійського спрямування. А його вірними солдатами стали євреї-українофоби.

Народний депутат України кількох скликань, позафракційний Олесь Доній видається дуже правим і надзвичайно точним у визначенні ідеології запроваджуваної гуманітарної політики чинного антиукраїнського режиму. Він називає її "рускім нацизмом". Але справедливо говорячи про це "А", слід казати і "Б".

Хіба не видно, хто є одними з найбільш запеклих і затятих, оскаженілих носіїв цієї зарази в Україні та ревних борців проти українства? Зрозуміло, що злочинність не може і не має національності, але ж кожен окремий злочинець - таки має!

Хто керує міносвітою? Хто стоїть за демонтажем пам'ятної дошки Юрію Шевельову? Хто узурпує трагедію Бабиного Яру? Хто возвеличує свою національність над іншими на берегах Дніпра у вигляді двадцятиповерхової "Менори"? Хто скаржиться ФІФА на "неонацистські" гасла та банери на "Львів - Арені", позбавляючи стадіон права проведення міжнародних матчів за участю української збірної на 5 років? Хто заносить червоно-чорний прапор ОУН, а також Бандеру та Шухевича в перелік заборонених фашистських символів на трибунах? Хто взагалі вважає всіх героїв національно-визвальних змагань гітлерівськими поплічниками-юдофобами?

Так от складовою частиною руского нацизма в Україні є сіонізм, який зараз набув нечуваного розквіту. Його носії - євреї-українофоби - вірні слуги руского міра. Можна, звісно, все це не помічати і робити вигляд, що нічого такого не відбувається, але від правди не втечеш. Тож не варто самообманюватися чи сором'язливо відводити від наявної проблеми очі. Спочатку треба визнати її, а потім подумати, що  з нею робити.

На превеликий жаль, мусимо констатувати факт, що далеко не кожен єврей в Україні такий як Зісельс чи Фішбейн. Вони радше є виключеннями з правил. В основному навпаки, трапляються ройтмани, рабиновичі, табачники.  А шкода, причому дуже...  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.