Ляшко і "жопа"

17 вересня 2013, 12:26
Власник сторінки
журналіст
0
943

Відповідаючи на "Свободі слова" в Андрія Куликова на запитання В'ячеслава Піховшека, чи голосуватиме він за закон про ЛГБТ, Олег Ляшко сказав як відрізав: "в Європу через жопу - зась!"

Слід зазначити у питаннях "жопи" Олег Ляшко надзвичайно принциповий і послідовний. Про це засвідчує відеоплівка його показів на допиті в слідчого, датована 1993 роком.  Ще тоді, відповідаючи на запитання про характер своїх сексуальних стосунків з таким собі Борєю з Борщагівки, майбутній "радикал" відповідав:

-  Це був незвичайний зв'язок, де є активний і пасивний. Якщо вже брать по цим параметрам, то я конєшно виступав як пасивний.  Але коли це взагалі виходило за рамки, то я казав: Боря, ти не то робиш. Якщо я навіть і погодився на ці твої вот еті умови, то тільки через те, що ти мені щось по роботі пообіцяв і тому подібне, але це не значить, що ти можеш робити зі мною все, що хочеш. Такого не було.

Потім Ляшко бідкається, як вимушений був в якості хлопчика за викликом брати о третій години ночі таксі та їхати на Борщагівку задовольняти сексуальні потреби такого собі Борі. При цьому, відповідаючи на уточнюючі запитання слідчого, пояснює, що категорично відмовляв тому в анальному сексі, але все інше, признається Ляшко, було:

 «Якщо грубо казать... др*чив, ізівінітє  мене. Другіє момєнти були.... В рот брав, ізвінітє мене.

 Слідчий: То есть он брал в рот ваш половой член?

 - Ну не я ж," - відповів Ляшко.

Як бачимо, в питаннях "жопи" політик  зберігає свою радикально неприйнятну позицію і донині, що яскраво засвідчив вчорашній ефір на ІСTV.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.